Hírarchívum - 2021. január

Brit toplista: a Hitman 3 az új trónbitorló

A 47-es ügynök nemcsak a Hitman 3 dubaji küldetésén jár a világ tetején, de a brit dobozos játékeladások toplistájának csúcsára is felküzdötte magát, túlszárnyalva az előző játék eladásait is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Bloober Team azt állította, hogy a The Mediumot nem hozhatták volna létre az előző konzolgenerációval – a héten kipróbálhatjuk, mennyire sikerült kiaknázniuk az Xbox Series X erejét. Persze érkeznek azért más játékok is mellette.

TV-reklámot kapott a Super Mario 3D World

A Nintendo a hibrid konzoljára is elhozza az eredetileg még Wii U-ra megjelent Super Mario 3D Worldöt, méghozzá Bowser's Fury kiegészítővel egy kosárban. A megjelenéshez közeledve most két rövid reklámot is kapott a játék Japánban.

Lázadnak a gépek a Fortnite-ban

A Predator után újabb ikonikus filmes karakterekkel bővült a Fortnite univerzuma - ezúttal a Sarah Connor és a T-800-as csatlakozott a küzdelmekhez. A karakterskinek mellett nem maradnak kiegészítők nélkül sem az új belépők.

Nioh 2 - így fest a PlayStation 5-ös verzió

A PC-s port után ezúttal a Nioh 2 PlayStation 5-re érkező kiadása is mozgás közben villantotta meg magát. Természetesen gond nélkül produkálja a 4K/60 fps-t, és a töltőképernyők alatti szövegeket is csak a gyorsolvasók tudják majd feldolgozni.

Videónaplót kapott a Werewolf: The Apocalypse

Kevesebb, mint két hét választ el minket a Werewolf: The Apocalypse - Earthblood megjelenésétől, így a fejlesztők időszerűnek látták, hogy egy videónapló-sorozat keretében meséljenek arról, milyen lesz vérfarkasnak lenni.

Revolver - ilyen lett volna a BioWare törölt játéka

Rengeteg izgalmas látványtervet osztott meg Matt Rhodes, a BioWare művészeti vezetője a csapat egyik elkaszált játékáról, ami egyszerűen csak Revolver munkacímen futott 2005 és 2008 között.

Dying Light 2 - kiszivároghatott a gyűjtői kiadás

Egy cseh áruház túlbuzgósága buktathatta le idő előtt a Techland következő zombis játéka, a Dying Light 2 gyűjtői extráit. Amennyiben valódi a kép, akkor a rajongókat egy igazán impozáns gyűjtemény várja majd a megjelenéskor.

Borderlands 3 - kikerült belőle a Denuvo

Nemrég új patchet adott ki a Gearbox a Borderlands 3-hoz, aminek az egyik legfontosabb újítása, hogy eltávolítja a PC-s verzióból a játékosok által kevésbé szívlelt Denuvo másolásvédelmet.

HWSW: Kétszeres mérföldkőnél a Netflix

Önerőből képessé vált az új sorozatok és filmek gyártásának finanszírozására a Netflix, a világ legnagyobb SVOD-szolgáltatója, mely tavaly év végén egy másik fontos mérföldkövet is átlépett - írja a HWSW.