Lázadnak a gépek a Fortnite-ban

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 24.
  • Letöltés
Link másolása
A Predator után újabb ikonikus filmes karakterekkel bővült a Fortnite univerzuma - ezúttal a Sarah Connor és a T-800-as csatlakozott a küzdelmekhez. A karakterskinek mellett nem maradnak kiegészítők nélkül sem az új belépők.

A Ragadozó után ismét a 80-as évek egyik híres filmes ellenpárosával, Sarah Connorral és a T-800-as terminátorral bővült a Fortnite világa.

Az új öltözékek természetesen az Item Shopból szerezhetőek be: Sarah Connor 1800, a Terminátor pedig 1500 V-Buckba kerül, de egy csomagban is megvásárolható a két skin, kedvezményesen 2800 V-Buckért cserébe.

Nem maradnak kiegészítők nélkül sem az új szereplők: Sarah Connor esetében a T-800 Endoskeleton Arm Back Bling és a Combat Knife, a T-800-asnál pedig a HK Sky Net Uplink Back Bling és a Techno-Grip Axe jár a skinek mellé.

17.
17.
delphijos
#16: Ez nem fika volt, konkrétan neki szólt , mert ő az aki “elvárná” mindenkitől hogy a CP-nél objektíven az “összképet” nézze, de itt meg ha NEKI nem jön be valami, akkor ott mehet egyből a szarozás....
16.
16.
hedzsooo
#10: Nekem bejon a CP is nagyon, meg mellette a Fortnie-al sincsen bajom, erre varrjal gombot! :D

A tobbi mondokaddal egyetertek, csak ez a divat-fikazasa a CP-nek mar elegge lejart dolog.:-)))
15.
15.
shatterhand
#13: Fiam még így is sokkal kevesebbet költ játékra. 1-2 havonta egy 3000es feltöltés azt kész. Ha ps4en tolná még a plusra se kéne költeni. Mindent kifarmol a pve részben ami kell. És mivel folyton változik, megújul így nem is unja meg. Mármint teljesen. Ha unja nem játszik vele napokig, aztán frissül és újra előveszi.
És még új x se kell ehhez. Ha bedöglik a One, majd veszünk az olcsóbb x-ből.
Teljesen rendben van a Fortnite piaci támogatása.
14.
14.
JohnSpartan
#13: Így van! Arra kőlti mindenki a pénzét amire akarja az illető. Én csak azt mondom hogy nem szabad àtesni a ló túloldalára.
13.
13.
delphijos
#12: Egyébként úgy gondolom hogy ez a pénzköltés is relatív. Ha valaki egy tonna időt ezzel tölt és szórakoztatja, akkor az mennyivel alábbvaló ha erre költ pénzt, mintha venne három játékot és azokkal töltene ugyanennyi időt ? Ez mindenki saját döntése. Ugyanaz mint mondjuk a FUT a FIFA-ban. Ha valaki ezzel tölt sok időt és erre költ, nekem aztán nem fáj....nem vagyunk egyformák.
12.
12.
JohnSpartan
Baszki az a Predi skin über zoral, és ez a Terminator skin pack is király! :D Elgondolkodtam hogy vissza teszem a játékot úgy is ingyenes azt megveszem a skint, de sajna csak egyedül lennék rà, arra az estere meg van pár game ami még tartalékos.
Amúgy meg nem tudom mi a francnak kell leszarozni ezt a játékot... a mai trendnek megfelelő "battleroyal" stílust ötvözi az épitkezés lehetőségével. És ráadásúl még tele is van jobbnál jobb skinekkel, amit nem kötelező megvenni. Én is szoktam venni skineket ha van olyan ami tetszik, csak azokban a jàtékokban nem igazán van ennyi választási lehetőség... Miért baj az? Azzal van baj ha túlzába viszi az ember, és minden fillérét arra kőlti ami felesleges.
11.
11.
Gaboo77
#10: Főleg, hogy Terminátor skin az van a Mortal Kombat-ben, de még a Gears 5-ben is. Ott senki sem háborgott. Ez egy skin, nem tetszik, nem veszed meg. A játék sem kötelező. A Fortnite mint gát, hát legalább oda meg nem megy be a tengernyi csaló a COD-ból. Tényleg nem a legjobb példa. Pacsi! :)
2.
2.
hedzsooo
#1: Nem kerul semmibe hogy kiprobald 1x es rajohess vegre magad.;)))
1.
1.
Raam989
Van ennek a játéknak egyáltalán valami saját ötlete?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...