Hírarchívum - 2021. június

Befutott a The Suicide Squad legújabb trailere

Jó másfél hónap, és megérkezik a mozikba a James Gunn-féle The Suicide Squad. Az adaptáció a minap kapott egy új előzetest, amely többek között Bloodsport háttértörténetéből is ad egy kis ízelítőt.

Újabb platformra vándorol a Ghost of Tsushima?

Nemrég új borítót kapott a Ghost of Tsushima, amiről történetesen levakarták az "Only on PlayStation" feliratot. Ennek következtében most a fél internet azon pörög, hogy vajon ez egyben azt is jelenti-e, hogy hamarosan jön a PC-s verzió.

Jól halad a Senua's Saga: Hellblade II fejlesztése

A múlt heti Xbox Games Showcase: Extended alkalmából egy új videóval jelentkezett a Ninja Theory a Senua's Saga: Hellblade II-vel kapcsolatban, ami egy hangulatos montázsba fűzve mutatja be a játék eddigi munkálatait.

Remekül teljesítenek a kasszáknál a NieR-játékok

Sok játékos szavazott bizalmat a pénztárcájával a Square Enix játékainak, ugyanis nemrég kiderült, hogy újabb mérföldkőhöz érkeztek mind a NieR: Automata, mind a NieR Replicant ver.1.22474487139... eladásai.

Megérkezett az AMD FidelityFX Super Resolution

Az ígéreteknek megfelelően a minap élesedett az AMD válasza az NVIDIA DLSS technológiájára, és már hét játékban is letesztelhető a FidelityFX Super Resolution felskálázási eljárás.

Elden Ring - George R.R. Martin munkája véget ért

A tűz és jég dala fantasy sorozat írója, George R.R. Martin nemrég azt nyilatkozta, hogy az ő feladata már rég befejeződött az Elden Ringgel kapcsolatban, és már ő is alig várja, hogy január végén a boltokba kerüljön a FromSoftware legújabb alkotása.

Xboxra is berepült a Wingspan

PC és Nintendo Switch után végre a Microsoft konzoljaira is megérkezett a 2019-ben Év Társasjátéka díjat bezsebelő Wingspan, vagy ahogy itthon ismerhetjük, a Fesztáv adaptációja. A megjelenés mellé most egy launch trailert is kaptunk.

Jonathan Frakes ismét a PUBG után nyomoz

A Taego pályát megelőzően újra visszatért a Mysteries Unknown áldokumentumműsor, hogy tovább építgesse a PUBG háttértörténetét. Ezúttal magának a Battlegrounds eredetének jár utána Jonathan Frakes.

Bővíteni kellett a Battlefield 4 szervereit

Nem is olyan rég hivatalosan is bemutatkozott végre a Battlefield 2042, ez pedig a széria korábbi részeinek is jót tett. A Battlefield 4 népszerűsége úgy megugrott, hogy az EA kénytelen volt felkurblizni a szerverek kapacitását.

Phantom Abyss - ősi templomokban parkourozunk

A Team Wiby egy érdekes ötlettel állt elő: a Phantom Abyss akadálypályáin számtalan játékos méreti meg magát, de mindig csak egy kalandor van a terepen. Az elbukottak szellemei hátramaradnak, hogy figyelmeztetésként szolgáljanak.