Hírarchívum - 2021. szeptember

Sötétebb hangvételű lesz a Marvel's Spider-Man 2

A Marvel kreatív alelnöke, Bill Rosemann a This Week in Marvel podcast vendége volt, ahol elárulta, hogy a nemrég bejelentett Marvel's Spider-Man-folytatás hangvételében olyan lesz, mint A Birodalom visszavág.

Idén már biztosan nem jelenik meg a Scorn

Eredetileg idén ősszel kellett volna megjelennie az évek óta készülő Scornnak, de a fejlesztést végző Ebb Software egy érdekes sajtóközleményben most megerősítette: a premiert áttolták a következő esztendőre.

Befutott a PlayStation Plus októberi kínálata

A Sony hivatalosan is lerántotta a leplet a PlayStation Plus októberi ajándékairól, amelyek egy az egyben megfelelnek a korábban kiszivárgott listának, így nagy meglepetésben most sem lesz részünk.

Megkapta premierdátumát a The Book of Boba Fett

Idén ugyan The Mandalorian nélkül maradunk, de ez nem jelenti azt, hogy hiány lenne páncélos fejvadászokból. Már azt is tudjuk, pontosan mikor jelenik meg a Boba Fettre koncentráló Star Wars-sorozat.

Hordamóddal egészül ki a Second Extinction

A Systemic Reaction kooperatív dínóvadászata szépen fejlődget a korai hozzáférésben, és holnap megkapja eddigi legnagyobb frissítését. Egy új karakterrel és játékmóddal is bővül egyebek mellett.

Horizon: Forbidden West - Aloy evolúciója

A Horizon: Zero Dawn hősnője új kalandra indul a jövőre esedékes folytatásban. Aloy minden szempontból kiemelt figyelmet élvez a fejlesztőknél, akik most abba avatnak be minket, hogyan fejlődik tovább a Forbidden Westben.

Next-genesedik a Pumpkin Jack

Az idei halloween sem múlhat el a Pumpkin Jack tökfejű hőse nélkül. A MediEvilt idéző 3D-s platformjáték tavaly már minden főbb platformra elért, de hamarosan az újgenerációs konzolokra is befut.

Mindenható AI-já lehetünk a NeuroNetben

A Reigns-játékok ihlették a Dream Harvest alkotását, amelyben nem egy középkori királyság, hanem egy cyberpunk város urai lehetünk. Ettől függetlenül ugyanúgy fontos döntéseket kell meghoznunk, amelyek könnyen romba dönthetnek mindent.

Megjelent az Outer Wilds kiegészítője

Az Annapurna Interactive és a Mobius Digital időhurokba szorult naprendszerébe még egyszer visszatérhetünk az Outer Wilds első és egyetlen kiegészítőjével. Az Echoes of the Eye-ban egy sötét rejtélyt kell felfejtenünk.

Call of Duty: Warzone - átalakul Verdansk

Egy hét múlva megérkezik a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Warzone hatodik szezonja, az eseményeket felvezető előzetes pedig arról árulkodik, hogy kő kövön nem marad majd Verdanskban.