Hírarchívum - 2023. július

Két klasszikus Double Dragon-játék jelenik meg újra

Majdnem húsz évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy hivatalos portot kapjon a Double Dragon Advance és a Super Double Dragon is. Switchen járunk a legjobban, hiszen egy ütős kollekció érkezik rá ősszel.

Ingyenes hetet tart a For Honor

Hiába egy hatéves játékról van szó, a Ubisoft képtelen elengedni a brutális közelharcokra kihegyezett PvP-játékát. Jó hír az, hogy egy héten át ingyen belevethetjük magunkat a kardpárbajokba.

Hamarosan indul az Ashfall zárt bétatesztje

A Legendary Star Studio első játéka egy Fallout ihlette MMO lesz, amely egy olyan világban játszódik, amit az atomháború pusztított el. A korai próba a jövő héten indul, és már regisztrálhattok rá.

A sztrájkok miatt várnunk kell még Miles Morales legújabb filmes kalandjára

Az eredetileg 2024. március 29-én érkező Spider-Man: Beyond the Spiderverse-t határozatlan időre elhalasztották. A SAG-AFTRA sztrájkja miatt nem készült el időben a szinkron ahhoz, hogy tartani tudják a tavaszi megjelenést.

Idén már biztosan nem jelenik meg a Path of Exile 2

A Grinding Gear Games végre több új részletet árult el a Diablo ingyenes alternatívájáról az új-zélandi ExileCon során. Sajnos, csak jövőre játszhatunk az akció-szerepjátékkal, de most rengeteg látnivaló érkezett róla.

A Toretto család a Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged világába is megérkezik

Ahogy a Fast X már sejtette, együttműködik a Milestone Team és a Universal stúdió, hogy a jól ismert széria járgányaival száguldozhassunk a játékban. A Dominic Toretto által vezetett 2023-as Dodge Charger lesz az első ilyen kocsi.

Jövő tavasszal érkezik Xbox Series X/S-re a Final Fantasy XIV

A tegnap Las Vegasban tartott Final Fantasy Fan Fest során a Square Enix egy régi adósságát törlesztette: végre Xbox Series X/S-re is befut a Final Fantasy XIV Online: A Realm Reborn. Csak digitális verzió lesz belőle.

Augusztusban indul a Mortal Kombat 1 bétája

Egy teljes hónappal a megjelenés előtt érkezik a Mortal Kombat 1 bétája. A NetherRealm elárulta, hogy hogyan juthatunk be a próbakörre, ennek pedig sokan nem fognak örülni.

A sztrájkok miatt csúszik az idei Emmy-díjátadó is

Az eredeti tervek szerint szeptember 18-án került volna megrendezésre a 75. Primetime Emmy-díjátadó ceremóniája, a hollywoodi írók és színészek sztrájkja azonban a rendezvényt is halasztásra kényszeríti.

Ratatan - így fest mozgás közben a Patapon örököse

Hiroyuki Kotani és csapata napokon belül útnak indítják a Ratatan Kickstarter-kampányát, előtte viszont elsőként láthatjuk mozgásban a Patapon szellemi utódjaként is felfogható ritmusos stratégiai játékot.