Hamarosan indul az Ashfall zárt bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2023. július 29.
  • Korai verzió
Link másolása
A Legendary Star Studio első játéka egy Fallout ihlette MMO lesz, amely egy olyan világban játszódik, amit az atomháború pusztított el. A korai próba a jövő héten indul, és már regisztrálhattok rá.

Az Ashfall rengeteg posztapokaliptikus játékból vett kölcsön ötleteket, majd mindezt egy komplex, keresztplatformos MMO-va gyúrja össze. A sivatagos környezet minden atomháborús anyag sajátja, de lesznek itt óriási pókok, guruló halálrobotok, őrszemek a Mátrixból, a Metro-játékokból ismerős mutánsok és még dinoszauruszok is. Túl szép, hogy igaz legyen? Főleg, hogy a zenéjét Hans Zimmer és Steve Mazzro szerzi.

Mindenesetre hamarosan lehetőségünk nyílik kipróbálni a Legendary Star Studio nem éppen egyedi alkotását, hiszen augusztus 3-án indul a zárt bétateszt. A részvételhez egy gyors kérdőívet kell kitöltened, amelyben meg kell adnod a választott platformot és azt, hogy hol hallottál először a bétatesztről (reméljük a GK-t adod meg). Ezek után már csak várni kell arra, hogy a NetEase megkönyörüljön rajtad.

A zárt béta két hétig tart, azaz augusztus 17-én ér véget, de szerencsére több bétafázis lesz a végleges változat megjelenésig, amely több mint egy év múlva esedékes PC-n és konzolokon.

1.
1.
markoci555
A Pioner-el ellentétben, ennek farmolós mmorpg szaga van, és ha mobilra is megy, van egy érzésem, hogy akár p2w is lesz, úgyhogy igen, túl szép, hogy igaz legyen feeling
na meg fps-t jobban is szeretem, mint a tps-t, és a repkedő számok meg egyéb elemektől is csak úgy lerí, hogy ázsiai az anyag, ami általában nekem nem jön be

készítőkre keresve semmi nem jön ki, csak maga a játék, úgyhogy regisztrációkor csak óvatosan adnám meg az adatokat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...