Fortnite Mobil, Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.
1653576600

Óriásrobotos szezonzárásra készül a Fortnite

Júniusban végére ér a Fortnite jelenlegi évada (ami szám szerint a harmadik fejezet második szezonja), és a megszokott módon az Epic ismét egy egyszeri, látványos eseménnyel készül, amit Collisionnek nevezett el.
1653375600

Hamarosan Pac-Man is csatlakozik a Fortnite-hoz

Újabb videojátékos kollaboráció van készülőben a Fortnite háza táján, ezúttal az ikonikus Pac-Man kapja a főszerepet.
1653066116

Obi-Wan is ugrik a Fortnite iskolabuszából

Naná, hogy a Jedi Rend legbecsületesebb mestere sem hagyja ki a Fortnite buliját! Obi-Wan Kenobi az önálló tévésorozata mellett az Epic battle royale-játékában is kap egy saját skint és néhány egyéb extrát.
1651820400

Teljesen ingyen streamelhető a Fortnite az Xbox Cloud Gamingen keresztül

Tegnap a Fortnite is csatlakozott az Xbox Cloud Gamingen elérhető játékok listájához. A free-to-play anyag továbbra is teljesen ingyenes, nem kell előfizetés hozzá.
1649250600

Az Assassin's Creed sem hagyja ki a Fortnite-ot

Az Assassin's Creed-játéksorozat két közkedvelt hőse, Ezio Auditore da Firenze és Eivor Varinsdottir is csatlakozik a Fortnite egyre csak bővülő multiverzumához. Az asszaszinokat holnaptól szerezhetjük be.
1648566996

Fortnite - már biztos, hogy marad a Zero Build mód

Az adatbányászok már pár napja megszellőztették a hírt, most azonban hivatalossá vált: a hatalmas sikernek hála állandó opció marad a Fortnite új játékmódja, amelyből a fejlesztők eltörölték az építkezés lehetőségét.
1648470300

Az EU az iOS-en is kötelezővé tenné a sideloadingot

Már csak az Európai Parlamentnek kell jóváhagynia az úgynevezett Digital Markets Act jogszabályi keretrendszert, amely arra kényszerítené az Apple-t, hogy az iOS-es eszközökön is lehetővé tegye a külsős alkalmazások telepítését.
1648285200

Fortnite - marad az építkezés nélküli játékmód?

Habár eredetileg limitált idejű játékmódnak hirdették meg, a jelek szerint tartósan velünk marad a Fortnite építkezés nélküli játékfajtája. Ami nem csoda, hiszen a játékosok kifejezetten örültek neki.
1648022428

Fortnite - segíthetsz az ukrán menekülteknek

Elrajtolt a Fortnite legújabb szezonja, az Epic Games pedig ezzel egy időben bejelentette, hogy az április 3-ig befolyó bevételeket az ukrán menekültek megsegítésére fogja fordítani. Egyetlen nap alatt 36 millió dollár jött össze.
1647860520

Egy időre kivették az építkezést a Fortnite-ból

Érdekes mechanikai változtatással rajtolt el a Fortnite új évada, hiszen a készítők az első néhány napra letiltották a battle royale egyik legfontosabb játékelemét, az építkezés lehetőségét.