Fortnite Mobil, Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.
1646326800

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.
1645189200

Fortnite - megérkeztek az Uncharted hősei

A Fortnite szigete nem szűkölködik kincsekben és akcióban, ami természetesen az olyan neves kalandorokat is odavonzza, mint Nathan Drake vagy Chloe Frazer. Az Uncharted hőseinek küllemét videojátékos és filmes változatban is megszerezhetjük.
1644418800

Fortnite - újabb Star Wars-karakterek csatlakoznak

Boba Fett már egy ideje a Fortnite szigetén garázdálkodik, de vadonatúj társak is csatlakozhatnak hozzá mától. Fennec Shand érkezése eddig sem volt titok, de mellette Fekete Krrsantan bőrébe is belebújhatunk.
1643824800

Az Uncharted is tiszteletét teheti a Fortnite-ban

A játékipar is meglovagolja az Uncharted-film érkezését: nem elég, hogy boltokba került a PS5-ös Uncharted-kollekció, a hírek szerint még a Fortnite-ban is tiszteletét teheti a franchise.
1642172400

Úgy tűnik, hamarosan visszatér az iOS-es Fortnite

A Fortnite azóta nem érhető el az iOS-en, hogy az Epic összebalhézott az Apple-lel, hamarosan azonban visszatérhet a platformra a játék, méghozzá a GeForce Now közreműködésével. A tesztelés már kezdetét vette.
1639036800

Unreal Engine 5-re váltott a Fortnite

Noha az Epic Games már jó előre beharangozta a váltást, a minap ténylegesen is meglépte: a Fortnite harmadik fejezetének megérkezésével a fejlesztésnél átállt az új generációs Unreal Engine-re.
1638784800

A feje tetejére állt a Fortnite világa

Szó szerint a feje tetejére állt a Fortnite szigete, így a harmadik fejezetben már egy teljesen új helyszínen vadászhatják egymást a battle royale rajongói. A hatalmas frissítés rengeteg újdonságot, köztük pár ismerős karaktert is hozott magával.
1638550800

Úgy tűnik, alaposan felfordul a Fortnite világa

Noha hivatalosan csak holnap ér véget a Fortnite második fejezete, a harmadik felvonást beharangozó teaser már kiszivárgott. Ez alapján a battle royale világa szó szerint a feje tetejére áll majd.
1638115560

Nick Fury is csatlakozott a Fortnite harcaihoz

Noha a Fortnite hamarosan fejezetet zár, és jelentős változásokat hoz magával, az Epic Games még az utolsó pillanatokra is betárazott egy vendégszereplőt: a S.H.I.E.L.D. vezetője, Nick Fury is csatlakozott a harcokhoz!
1637917200

Fortnite - közeleg a második fejezet fináléja

Az űrlények, szörnyek, más dimenziókból jött rémségek és pusztulást hozó kockák elég ideig fenyegették a Fortnite szigetét. Elérkezett az utolsó összecsapás ideje, hamarosan lezárul a játék történetének második fejezete.