Resident Evil: Resistance PC, PS4, XBOXONE

Új mellékággal bővül a Resident Evil-széria.
1585548240

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha a játékkiadókon és -fejlesztőkön múlik, nem fogunk unatkozni ezen a héten sem, többek között Raccoon Citybe is visszatérhetünk egy kicsit, hogy Jill Valentine oldalán kutakodjunk az Umbrella Corporation után.
1585323000

Resident Evil 3 - saját előzetest kapott Jill Valentine

Már csupán egy hét választ el minket attól, hogy újra átélhessük Raccoon City bukását, így itt az idő, hogy kicsit jobban is megismerkedjünk a Resident Evil 3 kemény fából faragott főhősével, Jill Valentine-nal.
1584961200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre visszatérünk a Half-Life világába az Alyxszel, egymást zúzhatjuk a Bleeding Edge-ben, vagy túlélhetünk a Resident Evil: Resistance-ben. A különlegesebb játékok kedvelőit a héten például a Paper Beast várja.
1582552800

Friss látnivalókon a Resident Evil 3 remake

Az eredetileg a Gamergenen felbukkanó, majd a Redditre elmentett képeken nem csak kellemetlenül közelről ismerhetjük meg a Nemesist, hanem még néhány Resistance-képet és pár concept artot is megnézhetünk.
1580239380

A Resistance nem része a Resident Evil-kánonnak

Ha valaki aggódott amiatt, hogy a Resident Evil 3 remake mellé érkező Resistance című multis lövölde hol helyezkedik el a sztoriban, nem kell tovább agyalnia. Magától a Capcomtól érkezett a válasz, hogyan is viszonyuljunk a spin-off játékhoz.
1578675600

Resident Evil 3 - komoly változásokra számíthatunk

A Resident Evil 2 gyakorlatilag újraértelmezte a remake fogalmát, és hasonlóan tesz majd az idén áprilisban érkező Resident Evil 3 is. Néhány karakterre nagyobb hangsúly kerül, cserébe viszont búcsút inthetünk pár játékelemnek.
1575382020

Resident Evil 3 - kiszivárgott a remake borítója

Most már nem az a kérdés, hogy elkészülhet-e a Resident Evil 3 felújított változata, hanem az, hogy mikor fogják bemutatni. A PlayStation Store-on keresztül már kiszivárgott a remake borítója.
1569693600

Project Resistance - így fest egy teljes meccs

Korábban már egy-egy pillanat erejéig belenézhettünk a Project Resistance játékmenetébe, most viszont 10 percig, vágatlanul követhetjük, hogy hogyan is fest a Resident Evil-széria következő mellékága.
1569153641

Resident Evil: Project Resistance - lesz kampány is

A kifejezetten online összecsapásokra kihegyezett új Resident Evil-játékban, a Project Resistance-ben az aszimmetrikus többjátékos mód mellett természetesen helyet kap majd egy történetközpontú sztorimód is.
1568638800

Project Resistance - a Capcom reagál a fogadtatásra

Enyhén fogalmazunk, ha azt mondjuk, hogy a Resident Evil-széria rajongói között nem volt egyhangú az öröm a Project Resistance leleplezését követően. A Capcom most reagált a vészharangot kongatók aggályaira.