Diablo IV PC

Visszatér a gyökerekhez a Diablo-sorozat.
Típus:

TGA 2021: Távol marad az Activision Blizzard

Az Activision Blizzard körüli botrányok után a kiadó nem képviselteti magát az idei esztendő utolsó nagy játékeseményén, a The Game Awardson. Ezt a műsor vezetője, Geoff Keighley jelentette be a Twitteren.

Bobby Kotick is sáros lehet a szexuális ügyekben

A Wall Street Journal azt állítja, hogy az Activision Blizzard CEO-ja, Bobby Kotick is tudott az Activisionnél zajló szexuális visszaélésekről, ráadásul a peres ügyek közül jó néhányat el is hallgatott az igazgatótanács előtt.

Tovább csúszik a Diablo IV és az Overwatch 2

Nehéz idők járnak a Blizzardra, és természetesen nem csak a koronavírus-járványra gondolunk. A vállalatot sújtó perek és a vezetőség megújulása után nem meglepő tehát, hogy a stúdió új nagy zászlóshajói lekésik a tervezett megjelenésüket.

Távozik a Blizzard új társigazgatója

Hatalmas vihar tombol a Blizzard felett, amit úgy tűnik, az új társigazgató sem viselt sokáig. Jen Oneal és Mike Ybarra augusztusban örökölte meg J. Allen Brack egykori szerepét, a duó egyik tagja azonban jobbnak látta, ha inkább más vizekre evez.

Elmarad a következő BlizzCon

A koronavírus-járvány hatalmas első döfés volt, a szexuális zaklatással kapcsolatos perek pedig beütötték az utolsó szöget a 2022-es BlizzCon koporsójába. Elmarad a Blizzard éves rendezvénye, és az is meglehet, hogy végérvényesen.

Új direktor állt a Diablo IV élére

Folytatódnak a komoly átszervezések a Blizzard vezetői köreiben. A Diablo IV legfrissebb helyzetjelentésével párhuzamosan az irvine-i csapat bejelentette, hogy új rendező került a régóta várt játék élére.

Felmondott a Blizzard jogi igazgatója

Úgy tűnik, Claire Hart nem állt rá készen, hogy a bíróságon is kiálljon az Activision Blizzard mellett. A játékóriás jogi igazgatója lemondott a posztjáról, éppen akkor, amikor újabb jogi vizsgálatok indultak a vállalattal szemben.

Újabb vezetők távoztak a Blizzardtól

A szexuális zaklatással és nemi visszaéléssel kapcsolatos perek láthatóan óriási hullámokat keltettek házon belül is a Blizzardnál. A napokban távozott a Diablo IV rendezője, a játék vezető pályatervezője és a World of Warcraft egyik tervezője is.

Lemondott a Blizzard Entertainment elnöke

Áll a bál az Activision Blizzard háza táján a szexuális zaklatással kapcsolatos perek miatt, az üggyel járó következmények pedig kézzel foghatók. J. Allen Brack, a Blizzard eddigi elnöke lemondott a posztjáról, helyére pedig kettős vezetőség került.

Diablo IV - karakterkészítésről és szörnyekről

Június végével ismét eljött az idő, hogy a Blizzard egy negyedéves helyzetjelentéssel tudósítson a készülő Diablo IV-ről. Ezúttal a karakterkészítésről hallottunk, és néhány várható szörnyet is megcsodálhatunk.