Disco Elysium PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A klasszikus Infinity Engine hajtotta szerepjátékok ihlették a ZA/UM fejlesztését.
1612774800

Disco Elysium - mit tartogat a The Final Cut?

A Disco Elysiumért felelős ZA/UM korábban már elárulta, hogy idén elhozzák a bizarr szerepjátékuk konzolokra is megjelenő bővített kiadását, most pedig azt is megtudhattuk, hogy mit kapunk majd a pénzünkért.
1607681280

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!
1593280800

Tévésorozatot kap a Disco Elysium

A Disco Elysium váratlan sikert aratott a tavalyi megjelenése után, a PC mellett úton van a többi játékplatformra is. A diadalmenetet máshol is folytatni kívánja, méghozzá tévésorozatként.
1592079385

Ezeket a játékokat mutatta be a Guerrilla Collective

Rengeteg bejelentéssel, bemutatóval és előzetessel zárta a műsorsorozata első napját a Guerrilla Collective - örülhettek az indie játékok szerelmesei. Megpróbáltuk egy jókora csokorba összeszedni a látottakat.
1589299200

Most már szinte bármin elfut a Disco Elysium

Ha eddig csak az akadályozott meg a tavalyi év egyik legnagyszerűbb játékának kipróbálásában, hogy nem volt elég erős géped hozzá, van egy jó hírünk: az új frissítés után gyakorlatilag bármin elfut a Disco Elysium.
1586273444

Nintendo Switchre is érkezik a Disco Elysium

Az eredetileg tavaly októberben PC-re megjelent zseniális RPG újabb platformot szemelt ki magának. Ha minden igaz, már nem is kell olyan sokat várnunk a switches megjelenésre.
1585900800

A britek szerint az Outer Wilds az év játéka

Tegnap lement a BAFTA Game Awards idei, online térbe költözött díjkiosztója. A legtöbb díjat a Disco Elysium és az Outer Wilds nyerte, de utóbbi az, amelyik az év játéka címet is kiérdemelte.
1584619200

A Control aratott a GDC Awardson

A hétre tervezett GDC elmaradt, de a hozzá időzített Game Developers Choice Awards díjátadót változatlanul megtartották online. A legtöbb díjat a Control zsebelte be, de még ez sem volt elég, hogy Az év játékának is nevezhesse magát.
1583251200

Íme, az idei BAFTA Games Awards jelöltjei

Felsorakoztak az idei BAFTA Games Awards jelöltjei, a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Death Strandinget és a Controlt is alaposan megszórta jelölésekkel. Lássuk a felhozatalt!
1581850800

Íme, a D.I.C.E. Awards idei győztesei!

Idén is megtartották a két évtizedes múltra visszatekintő D.I.C.E. Awards díjátadót, ahol számos kategóriában díjazták az elmúlt év legjobb játékait a videojátékokra szakosodott Academy of Interactive Arts & Sciences tagjai.