Senua's Saga: Hellblade II PC, XSX

A következő generációs Xboxra készülő a Hellblade folytatása.

SGF 2023: Jöhet a második menet? Még egy körre visszatér az Xbox Games Showcase!

Tegnap este az idei szezon legjobb műsorát hozta össze a Microsoft, de tartogatnak még pár érdekességet a tarsolyukban a redmondiak. Holnap új játékokkal, még több látnivalóval érkezik az Xbox Games Showcase Extended.

SGF 2023: Újabb előzetesen csodálhattuk meg a Senua's Saga: Hellblade II-t

A közel öt perces előzetesben újból bepillantást nyerhettünk a káprázatos Senua's Saga: Hellblade II világába.

Xbox Games Showcase és Starfield Direct június 11-én

A két műsort egymást követően közvetítik majd a hivatalos Xbox csatornákon, várhatón nagy bejelentéseket kapunk az elsőben, és friss részleteket a másodikban.

Elképesztően élethű a Senua's Saga: Hellblade II arcanimációja

Lélegzetelállító techdemóval készült a GDC-re a Ninja Theory csapata. Az Unreal Engine 5-ön pörgő mocap-felvételeket nem nehéz összetéveszteni a valósággal.

Hellblade 2 - ennyit fejlődött a grafika

Olyan összehasonlító videót kapott a Senua's Saga: Hellblade II, ami bemutatja, mekkora fejlődésen ment át a játék látványvilága az első részhez képest. Döbbenetesesn látványos a különbség.

TGA 2021: Döbbenetesen néz ki a Hellblade II

Hatperces, gameplay jeleneteket is tartalmazó kedvcsinálóval jelentkezett a The Game Awards apropóján a Senua's Saga: Hellblade II: a látottak alapján döbbenetesen jól fog kinézni a Ninja Theory új játéka.

Jól halad a Senua's Saga: Hellblade II fejlesztése

A múlt heti Xbox Games Showcase: Extended alkalmából egy új videóval jelentkezett a Ninja Theory a Senua's Saga: Hellblade II-vel kapcsolatban, ami egy hangulatos montázsba fűzve mutatja be a játék eddigi munkálatait.

Izlandon játszódik a Senua's Saga - Hellblade II

Az Xbox Games Showcase tegnap esti előadásán beköszönt a Ninja Theory csapata is, akik javában dolgoznak a Hellblade: Senua's Sacrifice folytatásán. A legújabb fejlesztői naplójuk a játék helyszíneiről árul el egyet, s mást.

Csak a játékokról szól majd az új Xbox-show

Miután a májusi Inside Xbox után sok kritika érte, a Microsoft ezúttal igyekszik a lehető legpontosabban kommunikálni, hogy mire számíthatunk majd a jövő heti bemutatójuk során.

Dátumot kapott a Microsoft first-party show-ja

Ahogy azt jó előre megígérte, júliusra újabb bemutatóval készül a Microsoft, ezúttal azonban az Xbox Series X first-party fejlesztései - köztük a Halo Infinite - kapják a főszerepet.