Senua's Saga: Hellblade II PC, XSX

A következő generációs Xboxra készülő a Hellblade folytatása.
Típus:

Jól halad a Senua's Saga: Hellblade II fejlesztése

A múlt heti Xbox Games Showcase: Extended alkalmából egy új videóval jelentkezett a Ninja Theory a Senua's Saga: Hellblade II-vel kapcsolatban, ami egy hangulatos montázsba fűzve mutatja be a játék eddigi munkálatait.

Izlandon játszódik a Senua's Saga - Hellblade II

Az Xbox Games Showcase tegnap esti előadásán beköszönt a Ninja Theory csapata is, akik javában dolgoznak a Hellblade: Senua's Sacrifice folytatásán. A legújabb fejlesztői naplójuk a játék helyszíneiről árul el egyet, s mást.

Csak a játékokról szól majd az új Xbox-show

Miután a májusi Inside Xbox után sok kritika érte, a Microsoft ezúttal igyekszik a lehető legpontosabban kommunikálni, hogy mire számíthatunk majd a jövő heti bemutatójuk során.

Dátumot kapott a Microsoft first-party show-ja

Ahogy azt jó előre megígérte, júliusra újabb bemutatóval készül a Microsoft, ezúttal azonban az Xbox Series X first-party fejlesztései - köztük a Halo Infinite - kapják a főszerepet.

PC-re is megjelenik a Hellblade második része

Habár a The Game Awardson megejtett bejelentés során csak az új Xboxra lengették be a Hellblade folytatását, a Microsoft első számú marketingese a minap megerősítette a PC-s verziót is.

TGA 2019: Készül a Hellblade második része

Az Xbox Series X bemutatója után Phil Spencer az egyik első olyan játékot is bemutatta, amely már a következő generációs Xboxra készül: jön a Hellblade második része, és egy hangulatos trailert is kaptunk hozzá!