Dungeon Defenders: Awakened PC, SW

A Chromatic Games tower defense sorozatának legújabb része.
1627885800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyobb megjelenések nélkül indul az augusztus: noha most is számíthatunk újdonságokra, ezek inkább megkésett portok, vagy kisebb kaliberű fejlesztések. Lássuk a heti premierek listáját!
1615791600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagy cím nem jutott erre a hétre, így is bőségesre sikerült a következő napok játékmegjelenéseit összegző listánk. Az indie csemegék mellett néhány megkésett port, és egy régóta várt next-gen frissítés is akad.
1590386400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten befut végre a Minecraft: Dungeons, megjelenik a Mortal Kombat 11 sztorikiegészítője és a Those Who Remain című horrorjáték is. A Nintendo Switch-tulajdonosok külön jól járnak, mert sok klasszikus elérhetővé válik a platformon.
1588255200

Májusban érkezik a Dungeon Defenders: Awakened

Jövő hónapban a széria alapjaihoz tér vissza a Dungeon Defenders: Awakened. A tower defense- és akció-RPG-elemeket vegyítő játék egy friss és ropogós előzetessel jelentkezett, ami felfedte a megjelenés dátumát is.
1580371200

Februárban rajtol a Dungeon Defenders: Awakened

Egyelőre még csak a Steamen és Early Access-státuszban lesz elérhető a tower defense-játék, de a tervek szerint a második negyedévre már érkezik is a végleges verzió PC-re és Switchre egyaránt.