Valorant PC

Képességekre és fegyverekre alapozó taktikai hero shooter.
Típus:

Valorant - bemutatkozik Jett

Lassan teljes képet kapunk a Valorant hőseiről. A League of Legends fejlesztőinek legújabb játéka egy vérbeli kompetitív shooter, így elengedhetetlen lesz a gyorsaság és precízió - ez Jett specialitása.

Valorant - jövő héten indul a zárt béta

Hamarosan eljön az ideje, hogy szélesebb közönség is kipróbálhassa a Riot Games hero shooterét. A Valorant egyelőre a nyugati régiókban lesz elérhető (Európában és Amerikában is), hozzáférést pedig streamnézésen keresztül nyerhettek.

Valorant - bemutatkozik Sage

Újabb hét, újabb hőssel jelentkezik a Valorant, a League of Legends alkotóinak legújabb játéka. A különleges képességekkel rendelkező karaktereket felsorakoztató lövölde első támogató hősét azonban nem érdemes harc közben alábecsülni.

Valorant - bemutatkozik Sova

Sorra érkeznek a Valorant hőseit bemutató rövidke videoklipek. Legutóbb a csapat mesterlövészéről, Sováról hullott le a lepel, aki távcsöves puskával és egy repülő drónnal szúrja ki messziről az áldozatait.

Valorant - bemutatkozik Viper

Újabb karakterrel jelentkezik a Valorant hősbemutató videósorozata. A rövidke klip ezúttal Viper képességeiről árul el egyet, s mást - a mérgező gázfelhők közt bujkáló hölgyemény pillanatok alatt rendet tesz a csatatéren.

Valorant - bemutatkozik Phoenix

A Riot Games egy új videósorozattal vezeti fel a Valorant hőseit. Elsőként Phoenix, a tűzlabdákat hajigáló brit ügynök mutatkozott be, a klip pedig prímán demonstrálja, hogyan egészíthetjük ki fegyverünk tűzerejét a képességeinkkel.

Hivatalosan is bejelentették a Valorantot

A Riot Games taktikai hero shooterét eddig csak beszámolókból és szivárogtatásokból ismertük, a fejlesztők azonban végre hivatalosan is leleplezték a sokáig csak Project A néven ismert játékukat.

Kiszivárgott képeken a Riot Games lövöldéje

Habár a League of Legends alkotói nem szórják két kézzel a részleteket, mégis újabb információk és látnivalók érkeztek a nemrégiben bemutatott taktikai lövöldözős játékuk felől, melyet egyelőre csak Project A néven ismerhetünk.

Az első információk a Riot Games hero shooteréről

A Riot Games titokzatos lövöldözős játékáról eddig nem túl sokat tudtunk. Hivatalos anyagunk még most sincs róla, de egy egykori profi CS:GO-játékos náluk járt nemrég, és kipróbálhatta a fejlesztést. Aztán beszámolt az élményeiről.