Crysis Remastered PC, PS4, SW, XBOXONE

A 2007-es Crysis felújított kiadása.
1594408200

Switchre időben érkezik a Crysis Remastered

Habár a Crysis Remastered megjelenését elhalasztották, a Crytek az imént megerősítette, hogy a csúszás a Nintendo Switchre szánt kiadást nem érinti, az időben boltokba kerülhet.
1593669600

Csúszik a Crysis Remastered

Bizonyára feltűnt mindenkinek, hogy a Crytek mégsem leplezte le tegnap a Crysis Remastered előzetesét és megjelenési dátumát. Az ok egyszerű: ezek kiszivárogtak, és mivel a reakció nem épp az elvárt volt, a fejlesztők újragondolják a dolgokat.
1593496800

Szivárog a Crysis Remastered

Szegény Crysis Remastered nem tud meglepetés maradni, úton-útfélen kiszivárognak róla az infók a hivatalos bemutatók, megerősítések előtt. Ezúttal a Microsoft Store lőtte le a megjelenési dátumát, de már az előzetese is előkerült.
1587722400

A Crysis Remastered csak az első részt tartalmazza

Hiába tisztázódott a múlt héten, hogy készül már a Crysis Rematered, továbbra is ködös volt, pontosan melyik epizódokat fogják felújítani. Az Inverse-nek hála már van hivatalos megerősítésünk a Crytektől.
1587036332

Beigazolódtak a pletykák, jön a Crysis Remastered

Az elmúlt napokban a fejlesztők különböző Crysis-tweetekkel borzolták a rajongók idegeit, de most már szinte biztosra vehetjük: érkezik a Crysis Remastered, ráadásul ezúttal a Nintendo gépe sem marad ki a buliból.