Paper Mario: The Origami King SW

Paper Mario a Nintendo Switchen is képviselteti magát.
1596524400

Brit toplista: dobogós a Destroy All Humans!

Két, viszonylag kisebb kaliberű új cím került fel a brit toplista tízes élvonalába, közülük azonban csak a Destroy All Humans! felújított változata szerzett érmet. A csúcson továbbra is Jin Sakai trónol.
1595840400

Brit toplista: a Ghost of Tsushima most is a csúcson

Nem történtek látványos változások a britek játékfogyasztási szokásaiban az elmúlt héten. A Sucker Punch szamurájos játéka változatlanul az élen áll, míg a tíz legtöbb játék között nem találunk új megjelenést a legfrissebb összesítés szerint.
1595228400

Brit toplista: az élen nyitott a Ghost of Tsushima

Ígéretes párharcot hozott az elmúlt hét a játékmegjelenések szempontjából, végül azonban a Ghost of Tsushima könnyedén kerekedett felül az új Paper Marión a brit játékeladási toplistán.
1594634400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolták a július közepét a kiadók és fejlesztőcsapatok, minden platformon találunk majd magunknak valami érdekességet, ha épp nem valamelyik strandon süttetjük magunkat rozéra.
1592028000

Ismerkedj meg az új Paper Marióval!

A Nintendo egy tartalmas bemutatóvideót készített, hogy jobban is megismerhessük a Paper Mario: The Origami King világát és harcrendszerét. Ennek a papírkalandnak szörnyen nehéz lesz ellenállni!
1589468400

Bemutatkozott a Paper Mario: The Origami King

A Paper Mario játéksorozata végre Nintendo Switchen is képviselteti magát. Derült égből érkezett a Paper Mario: The Origami King bejelentése, a mellé csatolt előzetest látva viszont nem bírjuk letörölni a mosolyt az arcunkról.