Little Orpheus Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A The Chinese Room új játéka.

Little Orpheus teszt

Ivan Ivanovich, a botcsinálta kozmonauta háromévnyi távollét után kerül elő. Ivan hatalmas bajban van, mert el kell számolnia az elmúlt évekkel, a szovjet vezetés viszont a fejét követeli.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a mennyiséget tekintve ezúttal sem panaszkodhatunk a játéktermésre, nem sok kiemelkedő darab akad az újonságok között. Lássuk a heti megjelenéseket!

Megjelenési dátumot kapott a Little Orpheus

Az eredetileg Apple Arcade-ben elérhető Little Orpheus hamarosan konzolokra és PC-re is megjelenik, és most azt is megtudhattuk, mikor.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába volt sűrű a február, a következő hónapra is maradt termése a kiadóknak és fejlesztőknek - legalábbis a következő napok termése alapján mindenképpen biztató a helyzet. Lássuk a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!

Konzolokra és PC-re is megjelenik a Little Orpheus

Véget ért a Little Orpheus Apple-exkluzivitása, ami azt jelenti, hogy hamarosan konzolokra és PC-re is megjelenik majd a The Chinese Room platformere. A bejelentés mellé egy rövid trailert is kaptunk.

Megvannak az idei D.I.C.E. Awards jelöltjei

Huszonnegyedik alkalommal fogják kiosztani a D.I.C.E. Awards díjait, amelyekre számos kategóriában pályáznak a tavaly megjelent játékok. A jelölések számában a The Last of Us: Part II és a Ghost of Tsushima vezet.

Little Orpheus - a The Chinese Room új játéka

A Dear Esthert és az Everybody's Gone to the Rapture-t is jegyző The Chinese Room előrukkolt a legújabb játékával: ez a Little Orpheus, amely már elérhető az Apple Arcade-előfizetők számára.