FIFA 21 PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Újabb év, újabb FIFA-játék, ezúttal már majd PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is.
1624867200

Brit toplista: az élen kezdett az új Mario Golf

Véget ért a Ratchet & Clank: Rift Apart uralma a brit játékeladási toplistán, az Insomniac PlayStation 5-exkluzív slágerjátékát a Mario Golf: Super Rush és a FIFA 21 is maga mögé tudta utasítani.
1624258800

Brit toplista: Ratchet és Clank megállíthatatlan

Ritkán látunk olyat, hogy egy játék jobban fogy a második héten, mint a premier időszakában, de a Ratchet & Clank: Rift Apart esetében pontosan ez történt. A PS5 legújabb exkluzívja bebetonozta magát a brit toplista élére.
1624096800

Transzparenssé válhatnak a FUT kártyacsomagjai

Mivel az elmúlt években számos országban illegálisnak nyilvánították a véletlenszerű nyereményeket rejtő loot boxokat, az Electronic Arts rákényszerült, hogy új megoldással kísérletezzen a FIFA Ultimate Team csomagjait illetően.
1623663000

Brit toplista: élre tört a Ratchet & Clank: Rift Apart

A dimenziókapuk megnyíltak, és míg az új Ratchet & Clank-játékot a dobogó legtetejére, addig mindenki mást hátra repítettek a dobozos játékeladásokat összesítő brit toplista aktuális emelvényén.
1623394800

Ellopták a Frostbite Engine forráskódját

Hackertámadás érte az Electronic Artsot, aminek a következtében több játék, illetve a Frostbite Engine forráskódja is illetéktelen kezekbe került. A kiadó beismerte a történteket, de az állítása szerint a játékosok adatai nincsenek veszélyben.
1623157200

Brit toplista: felsprintelt az első helyre a FIFA 21

Hatalmasat javított a múlt heti eredményén a FIFA 21 a briteknél, hiszen a nyolcadik helyről rögtön a dobogó legfelső fokára lépett fel a sportjáték. Ezzel még a Animal Crossingot is beelőzte, pedig a Nintendo játéka is nagyot ugrott a héten.
1622556000

Brit toplista: ezüstérmes lett a Biomutant

Több szempontból is érdekes lett az előző heti dobozos játékeladásokat összesítő brit toplista. Előkelő helyen landolt a premierjét ünneplő Biomutant, de a dobogó élén végül mégis Miles Morales kötött ki.
1620655200

Brit toplista: az élen kezdett az új Resident Evil

Kényelmesen behúzta az aranyérmet a Resident Evil: Village a brit játékeladási toplistán, sőt elmondható, hogy eddig nem sok cím kezdett ilyen jól az új generációs konzolokra megjelent anyagok közül.
1620108000

Ezt tartogatja az Xbox Game Pass májusban

Májusban sem kell az unalomtól félniük az Xbox Game Pass előfizetőinek. Akár focicsukát, akár cowboykalapot húznánk, vágyjunk a havas hegycsúcsokra vagy az arizonai sivatagba, a hónapban megtalálhatjuk a számításainkat.
1620028800

Brit toplista: Pokémonok és idegenek

Két igazán jelentős játékpremiert köszönthettünk az elmúlt héten, így nem meglepő, hogy ez a két cím került a brit toplista elejére is. A New Pokémon Snap lett az első befutó, nyomában a Returnallal.