Brit toplista: Ratchet és Clank megállíthatatlan

  • Írta: szlav
  • 2021. június 21.
  • Toplista
Link másolása
Ritkán látunk olyat, hogy egy játék jobban fogy a második héten, mint a premier időszakában, de a Ratchet & Clank: Rift Apart esetében pontosan ez történt. A PS5 legújabb exkluzívja bebetonozta magát a brit toplista élére.

A Ratchet & Clank: Rift Apart lendülete egy cseppet sem hagyott alább, sőt! A lombax és a kis robot interdimenzionális kalandja 2 százalékkal jobban fogyott az elmúlt héten, mint a premiert követően, erre pedig igen ritkán látunk példát. Úgy tűnik, hogy az univerzálisan kitűnő fogadtatás megtette a hatását, na meg persze azt sem érdemes elfelejtenünk, hogy ez az első olyan cím, amely bundle-be került a PlayStation 5 mellé csomagolva - nyilvánvalóan az utóbbinak köszönheti a játék az eddiginél is nagyobb löketet.

A második helyen a Minecraft Dungeons kötött ki. Az újdonsült siker egy jókora leárazásnak tudható be, hiszen a szigetország néhány játéküzletében mindössze 13 fontért vesztegették a játékot. Ez óriási, 758 százalékos ugrást eredményezett az eladásokban, melynek oroszlánrészét a Switch-verzió képviselte: az eladott példányok 96 százaléka a hibridkonzolon kelt el.

Ezen túl pedig papírforma szerint alakult a toplista, hiszen olyan kiszoríthatatlan címeket találunk rajta, mint a FIFA 21, a Minecraft, a Mario Kart 8 vagy az Animal Crossing: New Horizons. A régi-új premierek közt a Metro Exodus újgenerációs változatát érdemes még megemlítenünk, amely a lista 17. helyén kötött ki, illetve a Forza Horizon 4-et, melynek eladásai 480 százalékkal szaladtak meg a folytatás bejelentését követően - az autós versenyjáték így a 22. helyezést érte el.

  1. Ratchet & Clank: Rift Apart
  2. Minecraft Dungeons
  3. FIFA 21
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Resident Evil: Village
  6. Animal Crossing: New Horizons
  7. Spider-Man: Miles Morales
  8. Minecraft (Switch)
  9. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  10. Grand Theft Auto V
3.
3.
PS4jacksony
Amennyibe kerülnek a mostani játékok el is várjuk, hogy jó legyen …
2.
2.
GemForge
Ez a rész a legjobb a sorozatban. Már-már Mario szint, és ez nagy szó!
1.
1.
CsetkoRobi
Nagyon jó volt ez a játék. Az eddigi részek kimaradtak amit sajnálok is talán most bepótolom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...