Alba: A Wildlife Adventure Mobil, PC

A Monument Valley-csapat új játéka.
1668150000

Megérkeztek az Epic Games Store legújabb ajándékai

Ez a hét sem múlhat el Epic Games Store-ajándékok nélkül: most is két játékot csaphattok hozzá a könyvtáratokhoz!
1667493420

Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

Természetesen ezen a héten sem hagy minket ajándékok nélkül az Epic Games Store: lássuk, hogy milyen játékokkal készült az üzlet erre a hétre!
1646326800

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.
1634727600

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.
1623045600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha nem igazán jellemző, hogy az E3 hetét megszórják játékmegjelenésekkel a kiadók és fejlesztők, mivel az év legfontosabb videojátékos eseménye ezúttal hétvégén veszi kezdetét, ennek sem volt akadálya.
1620021600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hosszú várakozás és egy maroknyi demó után eljött az idő: napokon belül megjelenik a Resident Evil: Village. Ezzel meg is van a hét legnagyobb befutója, de Ethan Winters kalandján kívül is érkezik még egy-két nyalánkság.
1619010000

Befutottak az idei GDC Awards jelöltjei

Nyáron újra visszatér a Game Developers Conference, ezúttal egy teljesen digitális eseménnyel, amelynek szokás szerint része lesz a GDC Awards díjátadója is. Most bejelentették, mely játékok indulnak a különböző kategóriákban.
1616835600

Rengeteg indie játékot villantott az ID@Xbox

Tegnap éjjel lepörgött a /twitchgaming Showcase: ID@Xbox műsora. Az előadás során több mint 60 független fejlesztésű játékot láthattunk, melyek egytől-egyig Xboxra tartanak, egy jó részük pedig a Game Pass könyvtárában is megjelenik.
1608058800

Ez történt a Nintendo Indie World Showcase adásán

Nem panaszkodhatnak a független fejlesztésű játékok szerelmesei. Lepörgött a Nintendo Indie World Showcase műsora, ahol rengeteg frissen megjelenő vagy éppen úton lévő kisebb címet jelentettek be a Switchre.
1605178800

Megvan az Alba: A Wildlife Adventure megjelenése

A Monument Valley mögött álló ustwo games következő játékában, az Albában egy csodás mediterrán szigetre látogatunk el. Nemcsak, hogy felfedezhetjük a helyi állatokat, de olykor meg is kell őket védenünk.