Brit toplista: átvette a vezetést az új Call of Duty

 • Írta: szlav
 • 2020. november 23.
 • Toplista
A Spider-Man: Miles Morales továbbra is képviselteti magát a brit eladási lista élmezőnyében, az aranyérmet azonban végül a multiplatformos Call of Duty: Black Ops - Cold War nyerte el.

Az előző héten az Assassin's Creed: Valhalla nyerte a versenyt a Call of Duty: Black Ops - Cold Warral szemben, a két játék megjelenésének második hetében viszont fordult a kocka: a vikinges kaland egészen a negyedik helyig csúszott vissza, miközben a hidegháborús lövölde átvette a vezetést.

A lista második helyén az örökérvényű FIFA 21 foglalt helyet, a harmadik helyet pedig továbbra is a Marvel's Spider-Man: Miles Morales őrzi. Harlem Pókembere egyébként az élen nyitott a PlayStation 5 nyitócímei közt annak ellenére is, hogy 57 százalékkal gyengébben teljesített a 2018-as elődjénél.

Mindeközben a Demon's Souls csupán a negyedik legnépszerűbb rajtot produkálta a platformon: az új Call of Duty és az Assassin's Creed is megelőzte azt. Kár lenne azonban meglepődni ezen, hiszen iszonyatosan rétegjátékról van szó.

No, de kanyarodjunk vissza a multiplatformos toplistához, ahol két újoncot is köszönthetünk a top 10-ben. Az ötödik helyen végzett a Fortnite legújabb, DC-s gonosztevőkkel hemzsegő lemezes kiadása, melyet a Switch-exkluzív Hyrule Warriors: Age of Calamity követett. A Nintendo játékai egyébként ezen a héten is remekül teljesítettek a fizikai listán: az idei Animal Crossing, a Mario Kart 8 és a Minecraft Switch-verziója gyakorlatilag minden héten visszatérő vendégek.

 1. Call of Duty: Black Ops - Cold War
 2. FIFA 21
 3. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
 4. Assassin's Creed: Valhalla
 5. Fortnite: The Last Laugh Bundle
 6. Hyrule Warriors: Age of Calamity
 7. Watch Dogs: Legion
 8. Animal Crossing: New Horizons
 9. Mario Kart 8 Deluxe
 10. Minecraft (Switch)
7.
7.
Falcon
Nalam series x en cross gen verzilo 5 ora végig játszás alatt egy menűbe visszalépet de nem is játék közbe hanem két palya közt ... az semmi .. játékról meg annyit Nagyon jó volt Nagyon élveztem kivéve a lopakodós rész ahol egy kormány épületbe kell le fel járkálni Hát az katasztrófa Call of Duty val nem kéne ilyet belerakni És ez a beszélgetés is nagyon nem tetszett ennyire beszélgetni akarnak akkor tegyenek bele magyar feliratot
2.
2.
Oistrakh01
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...