Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin PC, SW

Folytatást kapott a Monster Hunter népszerű mellékága.
1605772800

Szörnyekkel van tele a Monster Hunter új előzetese

A Monster Hunter-film legújabb előzetese tömve van a franchise különböző monstrumaival. Aki az eddigi reklámanyagokból a szörnyeket hiányolta, annak ezúttal nem kell csalódnia: Diablostól Rathalosig minden van itt.
1605543300

Áprilisban érkezhet a Resident Evil: Village?

A Capcom nemrég beismerte, hogy hackertámadás érte, és bár elmondása szerint a felhasználók érzékeny adatai nem kerültek illetéktelen kezekbe, nagyon úgy tűnik, hogy vállalat értékes információi elkezdtek kiszivárogni a világhálóra.
1602687600

Itt a Monster Hunter-film első teljes előzetese

Egy kicsivel több mint egy héttel azután, hogy megkaptuk az első teasert a Monster Hunter filmadaptációjához, máris itt van a teljes előzetes. Noha úgy volt korábban, hogy már csak jövőre láthatjuk, idén decemberben mégis mozikba kerül az anyag.
1601798400

Befutott a Monster Hunter-film első teasere

Két jó hírrel is szolgálhatunk a Monster Hunter-rajongók számára: megkapta a mozifilm az első nyúlfarknyi teaserét, ráadásul kiderült, hogy mégsem kell jövő áprilisig várnunk az adaptáció premierjére.
1600365600

Itt nézheted vissza a mai Nintendo Direct Minit

Ezúttal egy több mint negyedórás Nintendo Direct Mini-streammel jelentkeztek a japánok, amelyben helyet kapott egy-két nagyobb bejelentés is - többek között megtudtuk, hogy rögtön két Monster Hunter-játék is készül Switchre.