Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin PC, SW

Folytatást kapott a Monster Hunter népszerű mellékága.
Típus:

Sokat hoz a Capcom konyhájára a RE: Village

Sikeres pénzügyi negyedévet tudhat maga mögött a Capcom. A legfrissebb pénzügyi jelentés szerint a Resident Evil: Village és a Monster Hunter Stories 2 tett a legtöbbet a sikerért.

Jövőre jelenik meg PC-n a Monster Hunter Rise

A Capcom a Monster Hunter-franchise-zal készült a Tokyo Game Show-ra, azon belül is főleg a Monster Hunter Rise-zal. Kiderült a PC-s kiadás megjelenésének dátuma, és a Sunbreak kiegészítőről is kaptunk némi infót.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin teszt

A Monster Hunter-sorozat a Capcom egyik aranytojást tojó tyúkja, az idei évben pedig alaposan meghajtják a japánok a franchise-t: a Monster Hunter Rise után megérkezett a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is.

Monster Hunter Stories 2 - túl az egymillión

A Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin jócskán eltér a megszokott szörnyvadászós akciójátékoktól, de a Capcom jelentése szerint ennek ellenére is remekül fogy az új epizód. A játék eladásai átlépték az egymilliós álomhatárt.

Monster Hunter-animációs filmet készít a Netflix

Tegnap érkezett a hír, hogy a Capcom népszerű szörnyvadászós szériája, a Monster Hunter is ellátogat hamarosan a Netflixre, méghozzá egy animációs film képében. A Monster Hunter: Legends of the Guild augusztus 12-én mutatkozik majd be.

Brit toplista: újra élen a Ratchet & Clank

Miután két héten át egy golfozó, olasz vízvezetékszerelő érdekelte legjobban a briteket, a múlt héten ismét az interdimenzionális lombax ült vissza a trónra az Egyesült Királyság dobozos játékeladási toplistáján.

Monster Hunter Stories 2 - ezt tartogatja a jövőben

A Monster Hunter-franchise körökre osztott mellékága tovább folytatódik a héten a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin formájában. A Capcom legalább októberig biztos tervez a játékkal, addig tart az első kiadott roadmap.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik a júliusi uborkaszezon, főleg portok uralják ezt a hetet is. A listából kiemelkedik az A Plague Tale: Innocence újgenerációs kiadása és a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin.

Így fest élesben a Monster Hunter Stories 2

Számos sztorielőzetest láthattunk már a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruinról, de a Capcom eddig többé-kevésbé fedél alatt tartotta a valódi játékmenetet. Most 13 percen keresztül mélyedhetünk el a részletekben.

E3 2021: A közeljövő egyéb Nintendo Switch-játékai

A Nintendo Direct nagyobb bejelentéseit külön már szemléztük, most jöjjön a többi játék, amit várhatunk a hibrid konzolon. A legtöbb megjelenése nincs is olyan messze – sőt, némelyiknek már ma nekiláthatunk!