King Arthur: Knight's Tale PC, PS5, XSX

A Van Helsing- és a Warhammer 40K-univerzum után visszatér Arthur király legendájához a magyar NeocoreGames.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt pár hét viszonylag csendesen alakult, a következő napokban azonban már jó pár játék vár bennünket, amelyre érdemes lehet odafigyelni. Lássuk a mostani termést!

Elcsúsztatták a King Arthur: Knight's Tale premierjét

Eredetileg most március végén kellett volna megjelennie a King Arthur: Knight's Tale teljes változatának, de a hazai NeocoreGames nemrég bejelentette, kicsit eltolják a premiert. A csúszás nem nagy, mindössze egy hónapról van szó.

Csúszik egy hónapot a King Arthur: Knight's Tale

A Neocore Games legújabb King Arthur-játéka szépen fejlődik az early accessben, a magyar csapat azonban úgy döntött, a februári megjelenés még túl korai lenne. Egy hónappal arrébb tették tehát a startot.

King Arthur: Knight's Tale - megjött a PvP-mód

Tartalmas frissítést kapott a hazai fejlesztésű King Arthur: Knight's Tale. Az új sebtapasz sok-sok javítás mellett végre elhozta a régóta ígért PvP-módot is, így négyfős csapatainkat most már más játékosok ellen is bevethetjük.

Februárban jön a King Arthur: Knight's Tale

Jövő év elején kilép a korai hozzáférésből a magyar NeocoreGames játéka, a King Arthur: Knight's Tale. A csapat a napra pontos megjelenési dátum leleplezése mellett egy új fejlesztői naplóval és néhány friss részlettel is előállt.

Fejlesztői videonaplón a King Arthur: Knight's Tale

A hazai NeocoreGames a King Arthur: Knight's Tale-lel visszatért az Artúr-mondakörhöz. A fejlesztői videonapló-sorozat első részében azt magyarázzák el, miért olyan különleges a szerepjáték és a körökre osztott harcok elegye.

King Arthur: Knight's Tale próbakör

A NeocoreGames csapata a Van Helsing- és a Warhammer 40.000-univerzumok után visszatért a gyökereihez, és újból az Artúr-mondakört hívta segítségül a legújabb játéka megalkotásánál.

King Arthur: Knight's Tale - éles a korai verzió

Ma rajtolt el a magyar fejlesztésű King Arthur: Knight's Tale korai hozzáférésű kiadása a Steamen, ennek apropóján pedig a játék látványos intróját is megleshetjük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Bloober Team azt állította, hogy a The Mediumot nem hozhatták volna létre az előző konzolgenerációval – a héten kipróbálhatjuk, mennyire sikerült kiaknázniuk az Xbox Series X erejét. Persze érkeznek azért más játékok is mellette.

Késik a King Arthur: Knight's Tale korai változata

Noha a magyar fejlesztésű King Arthur: Knight's Tale a mai napon landolt volna a Steam Early Access-szekciójában, a Neocore szólt, hogy végül csak a hónap végén kerülhet sor a premierre.