King Arthur: Knight's Tale PC, PS5, XSX

A Van Helsing- és a Warhammer 40K-univerzum után visszatér Arthur király legendájához a magyar NeocoreGames.
1708326000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Több kisebb-nagyobb játék vár ránk a héten, de számos filmet is nézhetünk majd a mozikban, sőt még a streaming szolgáltatók kínálatában is lesz jó pár néznivaló a hétre.
1701108052

Bejelentették a King Arthur: Knight’s Tale kiegészítőjét, a Legion IX-et

A jövő év elején a római kilencedik légióra koncentráló bővítmény érkezik magyar NeocoreGames szerepjátékához. Csavar a dologban, hogy a derék katonák egytől-egyig élőhalottak és veszélyt jelentenek Avalonra.
1699693247

Februárban konzolokra is befut a King Arthur: Knight’s Tale

A magyar NeocoreGames körökre osztott taktikai szerepjátéka a jövő év elején PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is megérkezik. Számos egyedi funkcióval vértezik fel az új portokat, ilyen a helyi PvP mód.
1650866400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt pár hét viszonylag csendesen alakult, a következő napokban azonban már jó pár játék vár bennünket, amelyre érdemes lehet odafigyelni. Lássuk a mostani termést!
1646852407

Elcsúsztatták a King Arthur: Knight's Tale premierjét

Eredetileg most március végén kellett volna megjelennie a King Arthur: Knight's Tale teljes változatának, de a hazai NeocoreGames nemrég bejelentette, kicsit eltolják a premiert. A csúszás nem nagy, mindössze egy hónapról van szó.
1642147200

Csúszik egy hónapot a King Arthur: Knight's Tale

A Neocore Games legújabb King Arthur-játéka szépen fejlődik az early accessben, a magyar csapat azonban úgy döntött, a februári megjelenés még túl korai lenne. Egy hónappal arrébb tették tehát a startot.
1639918829

King Arthur: Knight's Tale - megjött a PvP-mód

Tartalmas frissítést kapott a hazai fejlesztésű King Arthur: Knight's Tale. Az új sebtapasz sok-sok javítás mellett végre elhozta a régóta ígért PvP-módot is, így négyfős csapatainkat most már más játékosok ellen is bevethetjük.
1634799655

Februárban jön a King Arthur: Knight's Tale

Jövő év elején kilép a korai hozzáférésből a magyar NeocoreGames játéka, a King Arthur: Knight's Tale. A csapat a napra pontos megjelenési dátum leleplezése mellett egy új fejlesztői naplóval és néhány friss részlettel is előállt.
1630342800

Fejlesztői videonaplón a King Arthur: Knight's Tale

A hazai NeocoreGames a King Arthur: Knight's Tale-lel visszatért az Artúr-mondakörhöz. A fejlesztői videonapló-sorozat első részében azt magyarázzák el, miért olyan különleges a szerepjáték és a körökre osztott harcok elegye.
1612384500

King Arthur: Knight's Tale próbakör

A NeocoreGames csapata a Van Helsing- és a Warhammer 40.000-univerzumok után visszatért a gyökereihez, és újból az Artúr-mondakört hívta segítségül a legújabb játéka megalkotásánál.