King Arthur: Knight's Tale PC, PS5, XSX

A The Van Helsing- és Warhammer 40K-játékok után ezúttal az Arthur király legendáját veszi alapul a magyar NeocoreGames legújabb taktikai játéka.
Típus:

Késik a King Arthur: Knight's Tale korai változata

Noha a magyar fejlesztésű King Arthur: Knight's Tale a mai napon landolt volna a Steam Early Access-szekciójában, a Neocore szólt, hogy végül csak a hónap végén kerülhet sor a premierre.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha ezen a héten sem úszunk majd a megjelenésekben, ezúttal már akad egy-két olyan cím, amelyre mindenképpen érdemes lesz odafigyelni. Visszatér egy klasszikus adaptáció, és a Neocore új fejlesztése is játszhatóvá válik.

Januártól korai hozzáférésű az új King Arthur

A magyar NeocoreGames a King Arthur: Knight's Tale-lel visszatér az Artúr-mondakörhöz. Januártól a Steam Early Access keretében már neki is állhatunk összegyűjteni a saját lovagjainkat, majd csatába vezethetjük őket.

King Arthur - összegyűlt rá a pénz a Kickstarteren

Még négy nap hátravan a magyar fejlesztésű King Arthur: Knight's Tale Kickstarter-kampányából, de máris összegyűlt rá a megjelölt összeg. Ennek hála most már biztos, hogy nagyobb büdzséből gazdálkodhat a NeocoreGames.

Bemutatkozott a King Arthur: Knight's Tale

Leleplezte legújabb projektjét a Van Helsing-szériáról és a Warhammer 40.000: Martyról elhíresült magyar fejlesztőstúdió, a NeocoreGames. A King Arthur: Knight's Tale egy dark fantasy stílusban fogant körökre osztott RPG lesz.