Fejlesztői videonaplón a King Arthur: Knight's Tale

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 30.
  • Videó
Link másolása
A hazai NeocoreGames a King Arthur: Knight's Tale-lel visszatért az Artúr-mondakörhöz. A fejlesztői videonapló-sorozat első részében azt magyarázzák el, miért olyan különleges a szerepjáték és a körökre osztott harcok elegye.

Miután Van Helsing történeteibe és a Warhammer 40.000 univerzumába is tettek egy-két kirándulást, a magyar NeocoreGames visszatért az artúri mondakörhöz. A King Arthur: Knight's Tale az év elején érte el az early accesst, és persze mi sem hagytuk ki a lehetőséget, hogy próbára tegyük. A fejlesztők a minap élesítették a nyári frissítést, ami a Sage karakterosztályt is magával hozta, emellé pedig videonapló-sorozatot is indítottak.

A sorozat első darabja végigveszi a legfontosabb tudnivalókat a játékról: hogy miként keveredik a körökre osztott harcrendszer a szerepjátékos elemekkel, illetve hogy a döntéseink miként formálják az erkölcseinket, és ez milyen hatással lesz a körülöttünk lévőkre.

A King Arthur: Knight's Tale ugyan egyelőre csak PC-n érhető el, de a teljes változat már Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön is játszható lesz.

2.
2.
crytek
Kár hogy körökre osztott :(
1.
1.
hedzsooo
Szépen kalapálgatják össze, jó lesz ez! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...