Ashwalkers: A Survival Journey PC

Súlyos morális dilemmák közepette kell biztosítanod egy túlélőcsoport biztonságát az apokalipszis utáni világban.
1646636400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hétfő reggel van, mi pedig szokás szerint szállítjuk a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit összefoglaló listánkat. Lássuk, milyen újdonságokra számíthatunk a következő napokban!
1620912420

Ashwalkers: A Survival Journey teszt

Egy szörnyű katasztrófa után a bolygónkat elborította a hamu, eltörölve a civilizációt, a túlélők kupolavárosokban vagy a pusztában húzzák meg magunkat. Négy felderítő veszélyes útra indul, hogy népét elvezesse a legendás Kupolák Kupolájába.
1618207200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Április derekára ismét csak kifogytunk a nagy premierekből, de búsulnunk azért nem kell. Ez a hét a kisebb, független fejlesztésű játékoké és a felújított klasszikusoké lesz - lássuk hát a listát!
1615885200

Megjelenési dátumot kapott az Ashwalkers

Az Ashwalkers: A Survival Journey vad világot, halálos veszélyeket és súlyos döntéseket ígér. Túlélőinket irányítva kell eljutnunk az utolsó menedékbe, a rizikós túrának pedig áprilisban kezdhetünk neki.
1611831600

Ashwalkers - súlyos döntések a világvége után

A Life is Strange egyik alkotójának legújabb játékában egy posztapokaliptikus világon kell átnavigálnunk egy csapat túlélőt. Komoly döntések várnak majd ránk, amelyekkel befolyásoljuk a csoport egységét és túlélését.