MLB: The Show 21 PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Idén Xbox-konzolokra is ellátogat a Sony baseballjátéka.
1623702780

Amerikai toplista: élen kezdett a Resident Evil

Az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group közzétette a májusi jelentését: hardverfronton megint tarolt a Nintendo Switch, a játékok között viszont a Resident Evil: Village győzedelmeskedett.
1621011600

Play at Home - in-game tartalmakat osztogat a Sony

Tovább folytatódik a Sony Play at Home elnevezésű kezdeményezése, azonban ezúttal nem ajándékjátékokkal, hanem ingyenes játékon belüli extrákkal kedveskedik a PlayStation-tulajoknak a japán cég.
1618938000

Dinók és idegenek az Xbox Game Pass kínálatában

Nincs még vége a hónapnak, miért is maradna új játékok nélkül az Xbox Game Pass kínálata? Az újdonságok közt üdvözölhetjük a Second Extinction dinoszauruszait, a Destoy All Humans! marslakóit, és végre meglengethetjük a baseballütőt is.
1618812000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, mi pedig menetrendszerűen állítottuk össze a legfrissebb címeket felsorakoztató heti listánkat. Nagyágyúkat most sem kapunk, de azért akad majd a napokban néhány fontosabb rétegjáték.
1617724800

Visszatér a GTA V az Xbox Game Pass kínálatába

Áprilisban sem marad frissítés nélkül az Xbox Game Pass kínálata: amellett, hogy néhány cím távozik a felhozatalból, érkeznek újdonságok, és a Grand Theft Auto V is visszatér az előfizetéssel játszható fejlesztések közé.
1617386400

Az Xbox Game Pass része az MLB The Show 21

Ezt is megéltük: a Sony az Xbox Game Passre gyárt játékot. Az MLB The Show idei felvonása a sorozat történelmében először Xbox-konzolokra is ellátogat, ráadásul már a premier napjától a Game Pass részeként.
1612274400

Multiplatformosodik az MLB: The Show 21

Megéltük ezt is: a Sony Xboxra fejleszt játékot. Az eddig kizárólag PlayStation-konzolokon megjelenő MLB: The Show idei felvonása a zöldekhez is ellátogat, a bejelentéshez, illetve a premierdátumhoz pedig még egy előzetest is kaptunk.