Star Wars: Hunters Mobil, SW

Arénában csapnak össze a messzi-messzi galaxis hősei.
1664258400

Félévente adna ki új Star Wars-játékot a Disney

Miután felvirágzott a Star Wars-sorozatok reneszánsza, itt az idő, hogy a videojátékos szférában is újra hódítson a hatalmas sci-fi franchise. A szóbeszéd szerint a Disney alaposan felpörgeti a Star Wars játékprojektjeit.
1658164200

Jövőre halasztották a Star Wars: Hunterst

A Zynga free-to-play, mobilokra és Nintendo Switchre szánt Star Wars-játéka mégsem jelenik meg idén. Ugyan mobilon már tesztelhető a Star Wars: Hunters, de a teljes megjelenés jövőre marad.
1644937200

Huttballozhatunk is a Star Wars: Huntersben

A mobilokra és Nintendo Switchre készülő Star Wars: Hunters kölcsönvesz egy népszerű játékmódot a The Old Republictól. A fejlesztők alig várják, hogy ez a kis főhajtás egy újabb közönségnek is bemutassa a Huttballt.
1638885600

Így fest élesben a Star Wars: Hunters

Kiadós gameplay-előzetest kapott a Star Wars: Hunters. A Csillagok háborúja univerzumában játszódó, és furcsábbnál furcsább karaktereket felsorakoztató online lövölde jövőre érkezik Switchre és mobilra.
1631707200

Felsorakoznak a Star Wars: Hunters hősei

Miután a tegnapi Apple-műsorban több snittet is elcsíphettünk a Zyngánál készülő Star Wars: Huntersből, sejthető volt, hogy a fejlesztőcég készül még látnivalóval az este folyamán. Így is lett, csekkoljátok az új trailert!
1613646000

Futottak még a Nintendo Direct műsorán

Elképesztően tartalmas volt a tegnap éjjeli Nintendo Direct, így még rengeteg friss hírrel és bejelentéssel tartozunk nektek. Lássuk, hogy milyen újdonságokkal szolgáltak még a pirosak!