Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge PC, PS4, SW, XBOXONE

Oldalnézetes beat 'em upban térnek vissza a Tini Nindzsák.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tovább dübörög a november, és természetesen ezen a héten sem maradunk játékok nélkül: lássuk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk ezúttal!

Brit toplista: az élen kezdett a Xenoblade Chronicles 3

Kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott a Xenoblade Chronicles 3, amely a sorozat eddigi legjobb nyitányát produkálta az Egyesült Királyságban.

Óriási mérföldkövet ért el a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Bizonyára pezsgőt bontottak a Dotemu és a Tribute Games csapatánál, ráadásul ez teljesen érthető, hatalmas mérföldkövet lépett át az új TMNT-játék.

Xbox Game Pass - néhány játék azért még maradt június végére is

A Microsoft nem siette el a június második felében esedékes Game Pass-újdonságok bejelentését, de kiderült, hogy most nem is nagyon volt mit villantania. Öt címmel gazdagodik a szolgáltatás az előttünk álló két hétben.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Óriási nagy megjelenésekre most sem számíthatunk, de akad néhány finomság a heti premiereket összegző listánkon. Lássuk a felhozatalt!

SGF 2022: Ezek voltak a Guerrilla Collective műsorában

A Guerrilla Collective az idei nyarat sem hagyta ki műsorával. Tegnap közel ötven játéknak biztosítottak színpadot, de június 13-án visszatérnek még egy körre. Addig is összeszedtük, mit mutattak most.

SGF 2022: Jövő héten jelenik meg az új Tini Nindzsa-játék

A Summer Game Fest nyitóeseményén napra pontos megjelenési dátumot kapott a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Emellett egy új trailert is kaptunk, amely a hatfős multiplayer módot mutatja be.

TMNT: Shredder's Revenge - 11 percen át pofozkodnak a teknőcök

A Tribute Games és a DotEmu a Tini Nindzsa Teknőcök játéktermi kalandjait idézi meg a Shredder's Revenge-ben, amelynek legújabb gameplayében két teljes pályát is szemügyre vehetünk.

TMNT: Shredder's Revenge - Szecska is csatlakozik

A Tini Nindzsa Teknőcök idén egy oldalnézetes beat 'em upban térnek vissza, hogy alaposan helybenhagyjanak minden gonosztevőt, aki keresztezi az útjukat. A Tribute Games leleplezte, hogy a nindzsák mestere is csatlakozik a harchoz.