Abandoned PS5

Nyílt világú túlélőhorror.
1654502400

A hírek szerint lényegében leállt az Abandoned fejlesztése

Korábban az Abandoned azért volt a közbeszéd tárgya, mert a játékosok egy része Hideo Kojima titkos horrorprojektjét látta benne, most már azonban inkább arról cikkezik a sajtó, hogy a játék munkálatai nem haladnak túl jól.
1648881000

Nincs még veszve az Abandoned, állítja a stúdió

A Blue Box Game Studios túlélőhorrorjáról ritkán hallunk, de általában akkor sem túl jókat. A napokban felröppent a pletyka, hogy a csapat kaszálja a játékot – a stúdió cáfolta ezt, mondván, csupán nem úgy halad a munka, mint gondolták.
1630659600

Abandoned - igazából nem is ez lesz a játék címe

A Blue Box Game Studios még az idei év elején jelentette be a PlayStation 5-exkluzív horrorjátékot, az Abandonedot, ami egy meglehetősen elkapkodott döntésnek bizonyult - ezt nemrég maguk a fejlesztők is megerősítették.
1627470000

Augusztusban többet fogunk tudni az Abandonedról

A Blue Box Game Studios egy PlayStation 5-applikáción keresztül fogja leszállítani az Abandoned következő előzetesét. Az alkalmazás eredetileg egy hónapja startolt volna, de végül augusztusi dátumot kapott, ahogy az első ígért látnivaló is.
1617868800

Abandoned - rémségek az erdő mélyén

PlayStation 5-exkluzív belső nézetű túlélőhorrort villantott a Blue Box Game Studios. Az Abandoned Jason Longfield történetét meséli el, aki egy félelmetes erdőben találja magát egy őrült szektavezér elől menekülve.