Brit toplista: a Gran Turismo 7 tartja az aranyat

  • Írta: gorien
  • 2022. március 15.
  • Toplista
Link másolása
Amint a Gran Turismo 7 megjelent, rögtön tarolt is a brit dobozos játékeladások toplistáján. Egy héttel később még nem akadt kihívóra, és ismét magáénak tudhatja a dobogó csúcsát.

Az Egyesült Királyság dobozos eladási toplistájának legutóbbi heti összesítésében a Gran Turismo 7 érkezett az első helyre, és ez a friss listán sincs máshogy: a Polyphony Digital versenyjátéka a második héten sem talált legyőzőre, noha 57 százalékkal visszaesett az eladott példányok száma.

A WWE 2K22 landolt az ezüstérmes helyen, amelyből 32 százalékkal kevesebb fogyott, mint a sorozat előző darabjából, a nem túl szép emlékű WWE 2K20-ból – főként PlayStation 5-re vásárolták a játékosok, az eladott példányok 43 százaléka erre a konzolra szólt. Az Elden Ring 47 százalékos keresletcsökkenéssel is megmaradt a harmadik helyen, illetve a Horizon: Forbidden West és a Pokémon Legends: Arceus is jól tartja magát. A toplistán egyetlen újonc van a WWE 2K22-n kívül: az Assassin's Creed: Valhalla ragnarökös kiegészítője, ami a 12. helyen nyitott.

  1. Gran Turismo 7
  2. WWE 2K22
  3. Elden Ring
  4. Horizon: Forbidden West
  5. Pokémon Legends: Arceus
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. FIFA 22
  8. Animal Crossing: New Horizons
  9. Minecraft (Switch)
  10. Mario Party Superstars
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...