Game Builder Garage SW

A Nintendo megtanít bennünket játékot fejleszteni.
1646326800

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.
1645714800

Fejlesztőcsapatot vett a Nintendo

A Nintendo elnöke ugyan nemrég épp arról nyilatkozott, hogy nem szállnak be az iparágban zajló felvásárlási versenybe, most mégis egy fejlesztőcsapat bekebelezését jelentette be.
1631548800

Brit toplista: az élen kezdett az új WarioWare

Noha nagyon sok újonc érkezett a múlt héten, a játékeladások nem pörögtek valami jól, így az új WarioWare-nek sem kellett különösebben megerőltetnie magát ahhoz, hogy a brit toplista élén végezzen.
1623045600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Noha nem igazán jellemző, hogy az E3 hetét megszórják játékmegjelenésekkel a kiadók és fejlesztők, mivel az év legfontosabb videojátékos eseménye ezúttal hétvégén veszi kezdetét, ennek sem volt akadálya.
1620291600

Bemutatkozott a Game Builder Garage

A Dreams sikerén felbuzdulva a Nintendo is úgy döntött, hogy megtanít bennünket játékot fejleszteni, ezért nemrég bejelentette a Game Builder Garage című alkotását, ami a játékkészítés rejtélyeit hivatott bemutatni egészen az alapoktól.