Fatal Inertia

Episode 1 -es kocsiverseny és Wipeout sajátos keveréke, a megszokott Koei minőségben!
Típus: Autóverseny, Sci-Fi

E3 2007: Xbox 360 videómontázs 30 játékkal

A Gamersyde munkatársai beújítottak egy friss E3-as videót, mely nem kevesebb, mint harminc Xbox 360 játékba enged betekintést, darabonként pár másodpercre.

E3 2007: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!

Késik a Fatal Inertia PS3-as verziója

A Koei Fatal Intertia névre hallgató versenyjátékát 2005-ben kizárólag PS3-ra jelentették be, ám mint sok más társa, elvesztette exkluzivitását.

Késik a Fatal Inertia és a Bladestorm

A KOEI bejelentette, hogy a PS3-ra és X360-ra készülő Bladestorm: Hundred Years War és Fatal Inertia megjelenése nyáron esedékes, nem pedig márciusban.

Friss képek érkeztek a galériába

Olyan remek játékokból érkeztek látnivalók, mint Bladestorm, Dark Sector, Fatal Inertia, Advanced Warfighter 2, Kane & Lynch, Rogue Warrior, STALKER stb.

Újabb exkluzív címeket vesztett a Sony

A Grand Theft Auto IV és az Assassins Creed után újabb Playstation 3 exkluzív címek csúsztak ki a Sony kezéből, és paktáltak le a Microsoft-tal.

Késik a Fatal Inertia is

Nyitócímként volt bejelentve a Konami által fejlesztett Fatal Inertia is, ám a mai bejelentésből megtudtuk, hogy sajnálatos módon ezen cím sem készül el az idén.

TGS 2006: Az első nagy adag screenshot

Vadi új galéria érkezett a TGS-ről, benne olyan finomságokkal mint Devil May Cry, Gundam, Metal Gear Solid, Need for Speed és Ridge Racer.

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Ajánlatunk a felhozatalból: Battlefield: Bad Company, Company of Heroes, FIFA 07, Just Cause, Rayman: Raving Rabbids, Reservoir Dogs és még sok más nyalánkság!

TGS 2006: Koei és Capcom felhozatal

Két hét múlva, egészen pontosan szeptember 22-én kezdődik Japán legnagyobb játékkiállítása, a Tokyo Game Show. Ma megérkeztek az első line-upok.