Ezeket a játékokat tolták végig a legtöbben idén

  • Írta: Shifty
  • 2021. december 18.
  • Hír
Link másolása
Természetesen nem reprezentatív módon, hiszen az eredmény a saját adataikon alapszik, de a HowLongToBeat csapata idén is összegezte, melyek voltak azok a játékok, amelyekkel a legtöbben játszottak idén.

A HowLongToBeat éves összegzett adatai szerint a játékosok többsége a Resident Evil: Village-et játszotta végig. Összesen 2500 regisztrált ilyen eredménye volt az oldalnak. Mögötte az ezüstérmet a Metroid: Dread szerezte meg. A kizárólag Nintendo Switchre megjelent metroidvania-játékot 2200 játékos küzdötte végig. A dobogó legalsó fokára pedig a Ratchet & Clank: Rift Apart fért fel, amit 1300-an fejeztek be.

Jelenleg a legjátszottabb játék a Forza Horizon 5, míg legtöbbször a NieR Replicant ver.1.22474487139-et tették félre a játékosok. Érdekesség, de a Resident Evil: Village ezen a listán ezüstérmes lett. A legtöbb időt a Pathfinder: Wrath of the Righteousba pakolták a rajongók, nagyjából 123 órát, míg az idei legrövidebb cím az A Firm Handshake lett.

6.
6.
Nothing
#5: Chuck Norris még a dínós game abakusz verzióját is kipörgette platinumra, az összes DLC-vel együtt.
5.
5.
delphijos
Chuck Norris a Chrome dínós játékát is végigtolta 2x persze neki achievementeket is ad.
4.
4.
markoci555
steam, xbox, ps mind követhető achievementek alapján (ha van), így egyetértek, hogy ez a cikk meg összeállítás ****t nem ér, ahhoz egy kis munka is kéne ugye...
egyszer egyébként találtam egy régebbi összehasonlítást, és kb mindig a ps játékosok vitték végig nagyobb arányban a játékokat

steames kártyafarmoló idiótákat kell csak kihúzni, hogy ne rondítsanak bele túlságosan a statisztikába (legyen az első legegyszerűbb achi az indulási pont, mert néha még az is 70% körül áll miattuk)
3.
3.
crytek
#2: Igen nagyon de nagyon sok single cucc van bőven 10% alatt.Még a rohadt rövidek is..
A kiadónak nyilván jó mert megveszik, de az emberek 1/10-e se viszi végig őket... ez meg hát a fejlesztőknek elég nagy szomorúság hogy kitették a lelküket jobb esetben azt ez a hála..
2.
2.
Ooorky
#1: Ne is mondd, Yakuza 0-ban vmi 4%-ot írt ki...
1.
1.
crytek
Pff ez alapján ezt a cikket megírni..kell egyfajta lelki világ hozzá..Igen mert az a párezer tükrözi az egész játékvilág minden tagját..
Egyszerűbb lett volna felkérni xy embert vigye végig a nagy címeket és jegyezze fel hány %-ot ír ki a "fejezd be a játékot" acsi...Mert ez így a hígfossal egyenlő
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...