Warhammer: Mark of Chaos

Újabb Warhammer világban játszódó RTS, a magyar Black Hole jóvoltából!
Típus: Stratégia

Most tizenkét vadonat új animáció tölthető le!

Ismét teletömtük szerverünket némi videóanyaggal, többek között felkerültek a legfrissebb Hitman: Blood Money, illetve a Rise & Fall: Civilizations at War filmek is.

Esti galériafrissítés!

Úgy tűnik sok helyen tart még az E3 utáni pihenő: sehol semmi friss hír. Éppen, hogy össze tudtam Nektek szedni egy galériafrissítésre elég képadagot - csekkoljátok!

E3 2006: 180 screenshot érkezett

Eragon, FEAR Extraction Point, Halo 3, Huxley, Neverwinter 2, Sonic, Spore, STALKER, Star Strek, Turok, Warhammer, WOW és még mindig nincs vége!

E3 2006: Sztárvadász játéklista érkezett

Ma az 1C, a Cenega, a Crave, a GFi, a dtp, a Dreamcatcher, a Midas, a Midway, a Namco Bandai, az SNK és az UbiSoft küldte el az E3-ra kivitt játékok listáját.

E3 2006: 200 friss kép a galériánkban!

Rengeteg vadi új screenshot került a Gamekapocs képgalériájába: vannak itt új Gears of War, Brothers in Arms 3 és Warhammer képek többek között...

Warhammer: Mark of Chaos

A Warhammer 40 000: Dawn of War sikere után nem volt kétséges, hogy újabb Warhammer licensszel rendelkező játékot fognak készíteni. Külön öröm számunkra, hogy egy hazai csapat, a Black Hole kapta a lehetőséget a fejlesztésre. Erős grafikai megjelenés és hatalmas, véres csatákról szól a fáma.

Ősz esti képeső

Ismét egy hatalmas adag screenshotot kaptunk a jelenleg fejlesztés alatt álló játékokból. Kattanjatok rá, sok-sok finom anyag érkezett!

UPDATE: Warhammer Mark of Chaos trailer

A hazai székhelyű Black Hole Games fejlesztőcsapat új játéka, a Warhammer: Mark of Chaos lesz, mely a képek alapján igen érdekesnek tűnik...

PREMIER: Warhammer - Mark of Chaos

Végre sikerült kiderítenünk, hogy milyen nyalánkságon dolgozik a magyar illetőségű Black Hole csapata! Fiaink ezúttal a Warhammer Fantasy világára épülő RTS-t heggesztik.