GRID Legends PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A GRID-széria következő, történetközpontú darabja.

Íme, a frissített januári Xbox Game Pass felhozatal

Január második fele, valamint február eleje is tartogat izgalmas játékokat az Xbox Game Pass felhozatalában.

Mass Effecttel, GRID Legendsszel és harminc másik játékkal készül júliusra az Amazon

Közeleg az idei Prime Day, aminek örömére az Amazon alaposan megszórja ajándékjátékokkal az Amazon Prime-előfizetőket. Mass Effectet, Star Warst és Need for Speedet is találunk a sok indie cím mellett.

GRID Legends teszt

Erős mezőnyben indult a GRID Legends - vajon sikerül helyt állnia? Miután a Codemasters nemrég újraindította a jelenlegi legárkádosabb versenysorozatát, úgy döntöttek, egy sztorimóddal is megfejelik a legújabb epizódot.

Brit toplista: az élen rajtolt az Elden Ring

Menetrendszerűen tarolta le a brit toplistát az Elden Ring, amely az év harmadik legjobb rajtját hozta össze az Egyesült Királyságban. A GRID Legends ugyanakkor lényegében észrevehetetlen volt, a legjobb tíz közé sem került be.

Begurult a GRID Legends utolsó előzetese

Ugyan ez a hét az Elden Ringről fog szólni, azért a versenyjátékok szerelmesei is találnak majd maguknak megfelelő alternativát, hiszen hamarosan boltokba gördül a GRID-sorozat következő felvonása, a GRID Legends.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amilyen sűrű volt a február, annyira sűrű lesz a hónap utolsó hete is: a következő napokban több nagyágyú is landol majd a boltok polcain, és néhány régóta várt indie címre is lecsaphattok majd.

Mit tartogat a GRID Legends?

Hatalmas sebességgel közeledik a GRID Legends premierje, mielőtt azonban a rajtvonalhoz állnánk, érdemes jobban is megismerkednünk a Codies versenyjátékával. Ebben segít a tartalmakat taglaló trailer.

Negyven percig pörög a GRID Legends

Hamarosan visszatér a GRID-sorozat, a GRID Legends pedig egy komoly sztorimódot is kap. Most begurult egy masszív, 40 perces kedvcsináló, ami ízelítőt ad a játékmenetből és a történet alakulásából is.

Élőszereplős kedvcsinálót kapott a GRID Legends

Friss előzetest kapott a Codemasters legújabb versenyjátéka, a GRID Legends. A valódi színészeket alkalmazó sztorimódból korábban már láthattunk ízelítőt, most azonban közelebbről is bemutatkozik Ncuti Gatwa karaktere, Valentin Manzi.

Befutott a GRID Legends gépigénye

Néhány hét múlva már róhatjuk a köröket a GRID Legends pályáin, aki azonban PC-n áll majd a pepita zászlóhoz, jobban teszi, ha előtte lecsekkolja a játék rendszerkövetelményeit. Ne aggódjatok, egész barátságosnak tűnik a gépigény!