Eastward PC, SW

Egy összeomlás szélén álló társadalomban kell boldogulnia egy bányásznak és egy rejtélyes kislánynak.
1699978815

Ezekkel a címekkel bővül november végén az Xbox Game Pass

November második felében sem maradnak üres kézzel a Game Pass előfizetői. A hónap végéig négy további címmel bővül a szolgáltatás, de sajnos néhány fontos régebbi címtől is el kell búcsúznunk.
1694712397

Ezek futottak még a Nintendo Direct szeptemberi adásában

Nem csupán a jelentős címekről szólt a Nintendo Direct mai bemutatója, sok más érdekes játékot is elcsíphettek a műkedvelők. Belenézhettünk az új Prince of Persiába és a Detective Pikachu Returnsbe is többek között.
1669910889

Ütős lesz az Xbox Game Pass decemberi kínálata

Phil Spencerék nem aprózzák el december első felét, közel egy tucatnyi remek játékkal bővül a következő két hétben az Xbox Game Pass. Máris mutatjuk az érkező címeket!
1646326800

Íme, a BAFTA Games Awards idei jelöltjei

Idén sem marad el a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjátadója, ahol felsorakoznak az elmúlt év legnagyszerűbb videojátékai. A kategóriák közt ezúttal a Returnal és az It Takes Two szerepel a legtöbbször jelöltként.
1631512800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nyári uborkaszezont messze magunk mögött tudva belevethetjük magunkat a szeptemberi játékzuhatag következő nagy hullámába. Mindegy, hogy melyik platformot preferáljuk, unatkozni sehol nem fogunk.
1628707080

Ezek mentek a Nintendo Indie World Showcase-en

Ma este ismét a Nintendóra tartó független alkotásoké volt a főszerep a Nintendo Indie World Showcase-en. Tizenkilenc cím képviseltette magát a műsorban, amelyek egy jelentős része mától játszható is Switchen.