Superman Returns: The Videogame

Repkedős bunyózós akciójáték Szupermanus 2006-os kalandjairól!

A Superman-játék, amely sosem készült el

A 2006-os mozifilm óta nem készült komolyabb Superman-játék, jóllehet a megboldogult Factor 5 szeretett volna előrukkolni egy újabb adaptációval. A projektből aztán nem lett semmi, és még a fejlesztőcsapatot is magával rántotta.

Megalapították a DC Entertainmentet

Talán a Disney és a Marvel legújabb közös akciója miatt alapította meg a Warner Bros. a DC Entertainmentet, melyet a Warner Premiere elnöke irányít majd.

A héten megjelenő játékok

Íme a héten megjelenő játékok listája. A héten érkezik többek között: Star Wars: The Best of PC, Superman Returns: The Videogame, Thrillville...

Több mint 450 új kép galériánkban

A vasárnap a képekről szól itt, a GK-n. Most sem voltuk restek összegyűjteni hát az elmúlt idők legfrankóbb képeit - a legújabb 450 screenshotért erre tessék...

Superman ismét visszatér a hónap végén

Révbe értek a Superman: Returns című film alapján készült akciójáték munkálatai - Supermannel tehát legközelebb november 20-án találkozhatunk a boltok polcain.

Több, mint négyszáz friss kép a galériánkban!

Múlt vasárnapi ötszáz képes galériafrissítésünk után kissé visszavettünk a tempóból: ezúttal csupán négyszáz új képet találtok a Gamekapocs galériájában...

Superman Returns: The Game - November végén

Alsónadrágját kívül hordó szuperhősünk, mindenki kedvence, a Gamekapocs főoldali logóját magán viselő Superman a júniusi mozi után legközelebb játékgépeinken repdes majd.

Nagy karácsonyi X360 és XP játéklista

A Microsoft elküldte nekünk az idei karácsonyi szezonban megjelenő legjobb Xbox 360 és Games for Windows játékok rövid leírásokkal bővített listáját.

X06: 10 Trailer-t hoztunk ma nektek!

Már éppen lefekvéshez készülődtem, amikor megláttam, hogy írtak a fórumon, hogy jobb lenne, ha megnéznék pár videót... Hát... ezt látnia kell mindenkinek!

X06: Az EA kiállítja az X360-as Half-Life 2-t is

Megérkezett az Electronic Arts listája, melyen szerepelnek a rendezvényen kiállítandó címeik - az óriáskiadó nem okozott csalódást, kedveskednek nekünk egy-két finom darabbal.