Cursed to Golf PC, SW

A Golfpurgatóriumból kell megszöknünk ebből a golfos roguelike-ban.
1703694180

Újabb ingyenes játékkal vár az Epic Games Store

Itt az ideje, hogy megszökjünk a golfpurgatóriumból! Most a Cursed to Golf című roguelike golfjáték lehet ingyenesen a miénk, hála az Epic Games Store naponta frissülő akciójának.
1660543200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések: ezúttal is bőségesen ellátnak majd bennünket az indie fejlesztők, de kapunk egy új Kirbyt, és az EA Sports első idei sportjátéka is megérkezik közénk!
1657285200

Ezt hozta a júliusi PlayStation Indies Spotlight

Szám szerint hét darab indie cím kapott figyelmet a júliusi PlayStation Indies Spotlight alatt, érdemes rájuk vetni egy pillantást.
1647514828

Ez történt az ID@Xbox indie-eseményen

Mindenféle csinnadratta nélkül zavarta le tegnap a Microsoft a korábban már beharangozott ID@Xbox indie-eseményét, ahol jó sok előzetest kaptunk, és néhány bejelentésre is futotta.
1636642800

Mark Hamill-lel tartotta első műsorát a Thunderful

A Thunderful Group viszonylag friss szereplő az indie kiadók palettáján, de már így is számos, független fejlesztésű cím mögé állt be. Az első Thunderful World műsorban megismerhetjük, milyen játékokkal készülnek jövőre.
1630864800

Cursed to Golf - így még biztos nem golfoztál!

Mi lehetne szerencsétlenebb annál, ha egy nemzetközi golfkupa megnyerésének pillanatában ér a vég? Az, ha ezután egyenesen a Golfpurgatóriumban találod magad, ahonnan csak nevetséges és őrült pályák legyőzésével juthatsz ki.