World of Warcraft: The Burning Crusade

Hol volt, hol nem volt.....mikoron a "lángoló legio" pusztító vereséget szenvedett a Hyjal hegy lábánál. De nem adták fel, és az Azeroth faj elkezdte az egykoron szertefoszlott életének újraépítését...
1628056800

Lemondott a Blizzard Entertainment elnöke

Áll a bál az Activision Blizzard háza táján a szexuális zaklatással kapcsolatos perek miatt, az üggyel járó következmények pedig kézzel foghatók. J. Allen Brack, a Blizzard eddigi elnöke lemondott a posztjáról, helyére pedig kettős vezetőség került.
1621346400

Burning Crusade Classic - élesedik a pre-patch

Még két hetet kell várnunk arra, hogy a World of Warcraft Classic szerverein megnyíljon a Dark Portal, de holnaptól elkezdhetjük a készülődést, ekkor élesedik ugyanis a pre-expansion patch.
1620370800

Júniusban rajtol a Burning Crusade Classic

Hamarosan szintet lép a World of Warcraft Classic, hiszen június elején a The Burning Crusade kiegészítő is megérkezik a régi-új MMORPG-hez. A játékosok ennek ellenére maradhatnak az alapjátéknál is.
1613815200

Jön a World of Warcraft: Burning Crusade Classic

Sok meglepetést már nem tartogatott a BlizzConline a World of Warcraft-rajongóknak, hiszen a kapcsolódó bejelentések már mind kiszivárogtak a nyitóceremónia előtt.
1613667600

Holnap bemutatkozhat a Burning Crusade Classic

Nagyon úgy tűnik, hogy a Blizzard a BlizzConline nyitóceremóniáján fogja leleplezni a World of Warcraft: The Burning Crusade Classic-változatát - a Shadowlands első nagyobb tartalmi frissítése mellett természetesen.
1585587600

WoW Classic - visszatér a The Burning Crusade?

Hatalmas siker lett a World of Warcraft Classic, de friss tartalom szempontjából előbb-utóbb a végére érnek a vanilla-szerverek. A Blizzard egy kérdőívben már a The Burning Crusade-szerverekről érdeklődik a rajongók közt.
1584788400

100% bónusz XP-vel fejlődhetnek a WoW játékosai

A Blizzard a gyors karakterfejlődés lehetőségével csalogatja Azerothba a World of Warcraft rajongóit abban a reményben, hogy a kényszerszabadságot a népszerű MMORPG-vel töltik majd az emberek.
1572629420

Itt nézheted vissza a BlizzCon bejelentéseit!

Az egész hétvégét az idei BlizzCon fogja uralni, de az igazán nagy bejelentésekre a ma esti nyitóceremónia után kerül majd sor. Izgalmakból pedig várhatóan nem lesz hiány, így érdemes lesz velünk tartanotok.
1571814017

Nagy bejelentésekre készül a Blizzard?

Jövő héten pénteken nyitja meg a kapuit az idei BlizzCon, amely az elmúlt éveket jellemző lagymatag hangulat után egészen izgalmasnak ígérkezik. A Blizzard tarsolyában ugyanis több nagy bejelentés is lapulhat.
1566979218

World of Warcraft Classic - emeljük poharunkat!

Idén ünnepli tizenötödik születésnapját a World of Warcraft, az MMORPG-k mai napig verhetetlen etalonja, ami a Classic-kiadás nemrég indult rajtja alkalmából kapott egy nagyon szuper, hangulatos, dalolós kedvcsinálót.