World of Warcraft: The Burning Crusade

Hol volt, hol nem volt.....mikoron a "lángoló legio" pusztító vereséget szenvedett a Hyjal hegy lábánál. De nem adták fel, és az Azeroth faj elkezdte az egykoron szertefoszlott életének újraépítését...
1419242400

World of Warcraft - játékidőt aranyra

Az aranykereskedelem illegális a World of Warcraftban, ami persze önmagában még nem riasztja el a feketén szorgoskodókat. A Blizzard most azon gondolkodik, hogyan oldhatná meg ezt a helyzetet.
1416387617

WoW: Warlords of Draenor - kárpótol a Blizzard

Kemény hétvégén vannak túl a World of Warcraft-játékosok. A túltelített szerverek és egy nem várt DDoS-támadás miatt a játékélmény erősen csorbult, ám a Blizzard ingyen játékidővel kárpótol mindenkit a hajtépésekért.
1415602858

Megérkezett a World of Warcraft-dokumentumfilm

A Blizzard és az Asylum Entertainment egy több mint egyórás dokumentumfilmet készített a tizedik szülinapját ünneplő World of Warcraftról. Az alkotás a hétvégi BlizzConon debütált, s most már bárki megnézheti.
1415462409

Warcraft-film - részletesen a szereplőkről

A Warcraft-film 2016-os premierje még fájóan távol van, de az idei BlizzConon kaptunk némi információt a szereplőgárdáról. Végre megtudtuk, kiket is fognak alakítani a színészek.
1415448012

WoW: Warlords of Draenor - friss képek és infók

Megannyi bámulatos screenshotot kaptunk a World of Warcraft jövő héten megjelenő kiegészítőjéről, a Warlords of Draenorról és egy pet megvásárlásával támogathatjuk az ebola elleni kutatást is. A Blizzard mindenkire gondol!
1415381407

Tízéves a Word of Warcraft, dokumentumfilm jön

A hétvégi BlizzCon keretében vetítik le a World of Warcraft: Looking for Group című dokumentumfilmet, amely a népszerű MMO tizedik születésnapjának apropóján lát napvilágot. Rengeteg kulisszatitokkal gazdagodunk.
1415181607

Már javában készül a Destiny folytatása

Az Activision legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy már 9,5 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik a Bungie új shootere, illetve már megkezdődtek a második rész munkálatai. Nagy frencsájz lesz ebből, mi szóltunk!
1414249200

League of Legends - 1 milliárd mikrotranzakciókból

Habár a mikrotranzakciókat ki nem állhatja a játékosok egy része, a számok egyelőre a kiadók és fejlesztők oldalán állnak: úgy tűnik, egyre többet és többet költünk az online játékokban.
1413378000

Hízott egy kicsit a World of Warcraft-tábor

Június óta 600 ezer játékossal nőtt a World of Warcraft előfizetői bázisa, ezzel - ha nem is maradéktalanul - szépített a második negyedéves veszteségein. A Blizzard szólt előre: az új kiegészítő visszahívja a rajongókat.
1411745436

World of Warcraft - a törölt karakterek feltámadása

A Warlords of Draenor startjára a Blizzard lehetővé teszi, hogy a korábban törölt karaktereket visszaállítsuk a World of Warcraftban. A stúdió azt reméli, hogy az inaktív játékosok így talán újra megújítják az előfizetésüket.