Brit toplista: az élen rajtolt a The Last of Us: Part I

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 5.
  • Toplista
Ahogy véget ért az uborkaszezon, egy sor új játék landolt a boltokban a múlt héten, végül azonban a The Last of Us: Part I emelkedett ki győztesként közülük.

A brit toplista élén kezdett a The Last of Us: Part I, igaz, több új játék is landolt a boltokban a múlt héten. Érdekesség ugyanakkor (bár ez megmagyarázható a pénteki premierrel is), hogy a játékból durván feleannyi kópia fogyott, mint az előző hét aranyérmeséből, a Saints Row-ból - utóbbi most a hatodik helyen találta magát.

A dobogó harmadik helyére egy másik újonc, a Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection ért oda, míg az F1 Manager 2022 a negyedik, a Destroy All Humans! 2 - Reprobed a tizenhatodik, a LEGO Brawls pedig a harmincadik helyen debütált. Az ezüstérmesünk a Horizon: Forbidden West lett - a Guerrilla játéka láthatóan jól tartja magát!

1. The Last of Us: Part I
2. Horizon: Forbidden West
3. Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection
4. F1 Manager 2022
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. Saints Row
7. Nintendo Switch Sports
8. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
9. Pokémon Legends: Arceus
10. Animal Crossing: New Horizons

16.
16.
bitchka
#13: Ezt már kitárgyaltuk lentebb, hogy nem gond, illetve jó. Az a gond, hogy amíg egy Mafia 1 remake 30 dollár volt, ezt 70-ért árulják és a karaktermodelleken sem dolgoztak rendesen, Ellie és Joel túl öregek, tehát szerintem gyanús, hogy egy az egyben átemelték őket a 2-ből, kevés kozmetikával. Rohadtul kevés munka lett ebbe belefektetve, szerintem lehúzás egy HFW-el egy áron árulni és nem tesz jót az iparágnak.
15.
15.
crytek
#14: Brit.... Lemezes toplista.. Ide szerintem 30-50ezer eladott dbal bekerülhet kb bármi :)
14.
14.
zoli12i
Saints Row 6. helyen?
Bátor aki erre beruházott :D
13.
13.
zoli12i
#10: Egyik legjobb dolog, ami történhetett most ezzel a döglődő iparággal az a Remake. Én simán veszem őket, mert tudom hogy nem fog csalódást okozni, mert ezek a gamek mindig is jók voltak, de legalább láthatom jelen generációs motorral. Olyat is ami anno kimaradt nekem: Resi 2, Mafia 1, Demon's souls mind király lett.

Meg inkább ezek, mint a sok miktrótranzakciós f*sok...12.
12.
crytek
#10: Csak szerinted nem használ. Nem gyanus hogy aki ezeket csinálja mellette mást is fejleszt? + bevételnek meg ennél tökéletesebb dolog már csak a mikrotranzakció a sok hülye türelmetlen miatt :)
Stalker 2-vel meg várjunk még... Lehet olyan ótvar lesz mint a korábbiak (tech szempontból pl) Az hogy a ms odatolt nekik xy $-t a game pass miatt még nem jelent semmit. A fejlesztés a ms pont leszarja neki csak a "név" kell amiért esetleg befizethet az ember
11.
11.
Lackooo84
A sok idióta. Én azt a hetven dolcsit inkább elköltöm egy GoW-ra, vagy Callistora, egy olyan játékra, ami valóban újat tud mutatni... de ez....
10.
10.
bitchka
#8: Az, hogy az nem hasznàl az iparàgnak ha újrafeldolgozott moslékra van igény, mert a kínàlat ebbe az irànyba fog elmozdulni. Az pedig hasznàl az iparàgnak, ha több pénz van, vagy egyàlralàn van pénz fejlesztésre (Stalker 2) és ezàltal gazdagodik a repertoàr.
9.
9.
atroll1
#8: Ne érts félre, én nem kombinálok, hanem rajtad röhögök
8.
8.
crytek
#7: Mi az összefüggés aközött, hogy a régi jó címek megérdemelnek újrakiadásokat és hogy az epicnek egy moslék az üzletpolitikája?
Kombináltok itt mindent hiába ugyanis az újrakiadások kb bármilyen formája siker
7.
7.
bitchka
#4: Igen, mindenki adjon ki 10 éves jàtékokat egy meglévő jàték assetjeivel és adja ki teljes àron. Te szarozod az epicet, amikor ennek nyilvànvalóan negatív hatàsa van a jàtékiparra, az epicnek pedig mindent összevetve pozitív.
6.
6.
crytek
#5: Pénze mindenkinek van aki dolgozik. Csak páran szeretnek gondolkodni is, és nem szórják feleslegesen. Jó tulajdonság pedig, mindenki más számára ott a facebook ahol sírhatnak hogy de drága minden semmire nem lesz pénzzük szar a kormány és egyéb közhelyek
5.
5.
atroll1
#4: Neked nem mindegy? Pénzed úgysincs rá, Méhes, te hülye :)
4.
4.
crytek
#3: Nem megint, mindig bejön. Mivel egy jó game 50 év múlva is jó lesz, pont ez a remek a jó játékokban nem fog rajtuk az idő a feledés semmi.
Kár hogy sok régi cím még parlagon hever pedig mindennek is jöhetne az újrakiadása bármilyen formában
3.
3.
bitchka
#1: Nagyon örvendetes, hogy megint bejön valakinek a pénzcsinálás, lehúzás. A HFW 70 dollár volt, ennek max 40-nek kéne lennie.
2.
2.
hoaw
Várom a Part 2-t is pc-re.
1.
1.
crytek
The Last of Us: Part I: "Minek" "Mi értelme van" "9 éves játékot eladni sokadszor ilyen áron" "Jók a programok csak sok a köcsög".. aki nem ért hozzá.. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...