Star Wars Jedi: Survivor PC, PlayStation, Xbox

A Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása.
1686583623

Brit toplisa: Diablo IV mindenek felett

Véget ért a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom egyhónapos uralma. A Diablo IV megérkezett és egyetlen határozott mozdulattal mindenki mást maga mögé utasított.
1685979672

Brit toplista: a Zeldát a Street Fighter 6 sem tudta kiütni

Ryuék azért bevittek egy-két pofont, de a dobogó legfelső fokán továbbra is Link áll. Vajon a jövő héten, a Diablo IV megjelenésével megrendül a The legend of Zelda: Tears of the Kingdom uralma?
1685689200

Íme a Star Wars Jedi: Survivor statisztikái

A készítők egy részben kiszámítható, ugyanakkor érdekes adatokat közlő statisztikát hoztak nyilvánosságra a játékosok teljesítményéről és tetteiről, érdemes átfutni.
1685380819

Brit toplista: Link és Gollam összecsapásában nem volt köszönet

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom új kihívója a The Lord of the Rings: Gollum lehetett volna, de azt mindenki sejtheti, hogy ebből bizony nem lett trónfosztás.
1683815400

Star Wars Jedi: Survivor teszt

Majdnem négy esztendővel az első rész után végre visszatért Cal Kestis és kis droidja, BD-1, a folytatás pedig ismét megmutatja, hogy léteznek még igazán jó, AAA-kategóriás Star Wars-játékok.
1683633600

Érkezik a Star Wars Jedi: Survivor negyedik javítása

A Patch 4 konzolokon már elérhető, PC-re kicsit később, de még a héten fog megérkezni, ráadásul számos PC-specifikus javítással. Várhatóan nem ez lesz a játék utolsó javítócsomagja.
1683558527

Brit toplista: újra élen a varázslók és boszorkányok

Már az előző konzolgeneráció gépein is megjelent a Hogwarts Legacy, ez pedig bőven elég volt ahhoz, hogy újra az eladási lista élére repüljön a nagyszerű varázslókaland.
1682956568

Brit toplista: sokaknál szaggatott a Star Wars Jedi: Survivor

Optimalizációs problémák ide vagy oda, a brit játékosok is rávetették magukat a következő nagy Star Wars-kalandra. Cal Kestis második rodeója azonban nem előzte be a nagy elődjét.
1682952532

Star Wars Jedi: Survivor - már megérkeztek az első javítások

Sajnos a Star Wars Jedi: Survivor nyitóhétvégéjére is rányomta a bélyegét a játék kiábrándító technikai helyzete. A Respawn csapata azonban máris kidobta az első frissítést, ami több technikai bakit is orvosol.
1682776800

A Respawn bocsánatot kér a Star Wars Jedi: Survivor optimalizálatlan PC-s verziója miatt

Sajnos a Star Wars Jedi: Survivor is arcpirító technikai problémákkal jelent meg. Ezt a játék fejlesztői is tudomásul vették, és ígérik, már dolgoznak a javításokon.