Warhammer 40.000: Rogue Trader PC

cRPG műfajban is az Istencsászár szolgálatába állunk.

Warhammer 40 000: Rogue Trader próbakör

A Pathfinder-játékok után ezúttal az emberiség véráztatta negyvenedik évezredébe utazik az Owlcat Games csapata. És habár helyszín megváltozott, a szabályok a régiek, aminek a cRPG-rajongók csak örülhetnek.

SGF 2023: Rengeteg finomságot hozott a Warhammer Skulls idei adása

A Fantasy Battles világától egészen a negyvenegyedik milleniumig, a Warhammer-univerzumok minden szegletét bejártuk a tegnap esti showműsoron. Lássuk, mikkel csalogat bennünket a Games Workshop!

Jövő héten érkezik a Warhammer Skulls

Már fel is pörgethetik a lánckardot a Warhammer szerelmesei, hiszen a jövő héten kerül megrendezésre a Games Workshop nagy éves bemutatója, a Warhammer Skulls. Biztos, hogy ezúttal is sok ütős anyagra számíthatunk.

Egy Warhammer 40,000-es sorozat lesz Henry Cavill következő nagy dobása

Alacsonyan szállnak mostanában a Henry Cavillel kapcsolatos hírek. Megtudhattuk, hogy a Geralt és Superman szerepétől elköszönő úriember az Amazonnál készülő Warhammer 40,000-sorozat sztárja és producere lesz.

Lássuk, milyen újdonságokat hozott az év végi PC Gaming Show!

Rendhagyó módon idén két PC Gaming Show-t is tartottak, a jövő évi játékkínálatot bemutató műsorra pedig tegnap került sor. Szokásunkhoz híven összefoglaltuk a lényeget belőle.

Fejlesztői naplón a Warhammer 40.000: Rogue Trader

A Games Workshop és az Owlcat Games a Warhammer 40.000-univerzum első klasszikus CRPG-kalandjára készül a Rogue Traderrel. Az első fejlesztői naplóval egy bővebb betekintést nyerhetünk a játékba.

Warhammer Warhammer hátán - lássuk a Warhammer Skulls bejelentéseit!

Tegnap este vetítették le a Warhamer Skulls műsorát, amelyben az aktuálisan futó és a közeljövőben érkező Warhammer- és Warhammer 40.000-játékok kapták a főszerepet.