The Last of Us: Part I PC, PS5

A The Last of Us 2022-es remake-je.

Jobban fogyott a PC-s Marvel's Spider-Man: Miles Morales, mint a Sackboy és az Uncharted

A Sackboy: A Big Adventure és az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s változata nem hozta a kívánt számokat a Sony számára. Szerencséjükre a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesre kíváncsibbak voltak a játékosok.

Frissítve: Januárban érkezik a The Last of Us-sorozat az HBO Maxra

Újabb értékes taggal bővül a videójátékokból készült sorozatok listája. A The Last of Us hivatalos előzetese immár landolt az HBO Maxon is, és vele együtt a premierdátum is.

Kék fény nélkül is játszhatsz a The Last of Us hőseivel

A The Last of Us: Escape the Dark egy új társasjáték, amelyet a Naughty Dog szeretett játékfranchise-a ihletett. Rajongóknak kötelező!

Új AAA-kategóriás játékot fejleszt a Naughty Dog

A Sony egyik friss álláshirdetéséből kiderült, hogy egy új, blockbuster kaliberű játékot készít a Naughty Dog csapata. A projektben a PlayStation Studios Visual Arts csapata is közreműködik.

Amerikai toplista: a FIFA volt a legkeresettebb játék szeptemberben

Elkészült az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group legfrissebb jelentése, lássuk, milyen eredményeket hozott a szeptemberi összesítés!

Breaking: megérkezett a The Last of Us-sorozat első teaser trailere

Ma ünnepeljük a hivatalos The Last of Us-napot, ennek apropóján pedig befutott az HBO-nál készülő The Last of Us-sorozat első teaser trailere.

Brit toplista: tovább menetel a Splatoon 3

Továbbra is erős eladásokat produkál a Nintendo legújabb játéka, de a Sony idei üdvöskéje, a Horizon: Forbidden West is szép számokat produkált a heti brit eladási listán.

Brit toplista: kapásból az élen rajtolt a Splatoon 3

Habár az eladásai elmaradnak az elődök számaitól, a sorozat történetében először a Splatoon 3-nak sikerült behúznia az aranyérmet a brit toplistán.

A Naughty Dog készülő játékára utaló jeleket találhattak a The Last of Us: Part I-ban

A The Last of Us: Part I a múlt héten jelent meg, azóta pedig a szemfüles rajongók felfedeztek valamit, ami feltételezhetően a Naughty Dog következő játékára utalhat.

Brit toplista: az élen rajtolt a The Last of Us: Part I

Ahogy véget ért az uborkaszezon, egy sor új játék landolt a boltokban a múlt héten, végül azonban a The Last of Us: Part I emelkedett ki győztesként közülük.