Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Az eredetileg PSP exkluzívnak indult Liberty City Stories Playstation 2-re írt változata. Felejthtetlen és kihagyhatatlan! :)
Típus: Akció, GTA, Lövöldözõs

Golden Joystick Awards - A 2006-os jelöltek

Idén is megrendezésre kerül a Golden Joystick Awards nevű díjátadó gála: a jelöltek között olyan címek szerepelnek, mint például a The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Angol vegyes toplista (Július 23-29)

Íme a múltheti, angol eladási toplista - ezúttal a britek sem tudtak meglepetést okozni: sehol egy menedzser-, sehol egy krikettjáték. Mi történik itt? :)

Grand Theft Auto: Liberty City Stories

A Grand Theft Auto: Liberty City Stories teszt személyében egy nagy adósságot kívánunk most rendezni itt, a Gamekapcson. Mint köztudott, már június elején megjelent a játék nagykonzolos verziója, de különböző okoknál fogva eddig még nem készítettünk róla egy cikket sem. InGen koma végre hajlandó volt kölcsönadni nekem a már-már betegesen imádott Playstation 2-jét, úgyhogy ennek a szerencsének köszönhetően ismét megadatott a lehetőség, hogy elmerüljek a GTA sorozat új részében.

A múltheti angol toplista

Egyenesen Angliából szállítjuk Nektek az ottani tíz legnépszerűbb játékot egy toplista keretében. Érdekesség, hogy az összes cím konzolos...

GTA: Liberty City Stories - 5 új kép és 6 új trailer

Úgy néz ki, hogy ez a hét abszolút az új Grand Theft Auto: Liberty City Stories-ról fog szólni. Ezúttal 5 új screenshot és 6 új gameplay videó érkezett hozzánk.

GTA: Liberty City Stories háttérképek

A nyári szünet kezdetével teljesen kitört a Grand Theft Auto láz, immáron nálunk is. Nosza, dobjuk fel a desktopunkat néhány témába vágó képpel!

GTA: Liberty City Stories képek és video review

Az IGN-nek köszönhetően ma öt friss screenshottal és egy közel 4 perces Grand Theft Auto: Liberty City Stories ingame videóval gazdagodtunk.

Kalózkézen a GTA: Liberty City Stories

Bár az új Grand Theft Auto hivatalos megjelenése június 23-ára van kiírva, ma reggel azonban mégis megjelent a játék az interneten - persze illegálisan.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Csalások és cheatek a Grand Theft Auto: Liberty City Stories című játékhoz - ha esetleg elakadtatok volna. Figyelem! Mielőtt használnál valami csalást, mentsd el a játékot! (Kulcsszavak a keresőbe: GTA liberty city cheat trainer csalás csalások kódok segítség)

GTA: Liberty City Stories - az első PS2 képek

Bár elkerülte a figyelmünket, a hétvégén megjelentek az első screenshotok a Grand Theft Auto: Liberty City Stories PS2-es verziójából. Kattanjatok!