Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Az eredetileg PSP exkluzívnak indult Liberty City Stories Playstation 2-re írt változata. Felejthtetlen és kihagyhatatlan! :)
Típus: Akció, GTA, Lövöldözõs

Letölthető az első Liberty City Stories trailer!

Már kezdtem komolyan aggódni a PS2-es GTA: Liberty City Stories hogyléte felől, ugyanis a június 23-ai megjelenés ellenére eddig semmit nem láttunk a játékból. Eddig.

Tovább késik a Liberty City Stories

Legutóbbi értesüléseink szerint a PSP-s Grand Theft Auto PlayStation 2-re átírt változata június 9-én jelenik meg. Vagyis jelenne - most újabb késésről számolhatunk be.

GTA: Liberty City Stories dobozkép

Apró érdekesség a GTA rajongóknak, hogy megérkezett végre a bő 1 hónap múlva megjelenő Grand Theft Auto: Liberty City Stories dobozképe.

Pontosítva a PS2 Liberty City Stories dátuma

A múltkori találgatások után végre beszámolhatunk Nektek a következő GTA pontos megjelenési dátumáról - a dátum nem más, mint...

Újra működik a GTA Online

Kishazánk GTA rajongói portálja több hónapos hihagyás után új design-nal és tartalommal várja kedves böngészőit.

Várni kell PS2-es Liberty City Stories-ra

A Rockstar Games bejelentése szerint a PS2-re átírt PSP-s GTA: Liberty City Stories május végénél nem jelenhet meg korábban.

Brit Top Lista

A brit játékosok véleménye mindig elsődleges cél a fejlesztők számára, ha játékuk a szigetországban is megjelenik. Most lássuk a brit Játék Top Listát!

GTA: Liberty City Stories PS2-re!

A Rockstar legjobb és legirigyeltebb PSP játéka elkészül a Sony jelenlegi generációs PS2 konzoljára.

Szombat esti trailer-áradat

Ma estére rengeteg előzetes animáció futott be, hogy csak néhány címet említsek a sok közül: NBA2K6, Liberty City Stories, GUN...