Tekken 8 PC, PS5, XSX

Panda is velünk tart a Tekken 8 bajnokságai során

Lehetett rá számítani, hogy a közönségkedvenc Panda is visszatér a Tekken 8-ban, de jobb tudni hivatalosan, mint reménykedni és majd csalódni. Feng Wei után fekete-fehér barátunkról is lekapták a leplet a TGS során.

Feng Wei is csatlakozik a Tekken 8-ba, jön a zárt bétateszt is

A Bandai Namco nem csupán a Tekken 8 egyik újabb karakterét leplezte le - név szerint Feng Weit -, hanem a zárt bétateszt dátumát is, amire már most jelentkezhetnek az érdeklődök.

TGS 2023: ezekre számíthatunk szeptemberben a Bandai Namcotól

1996-ban volt a legelső Tokyo Game Show. A kezdetekben évente kétszer, majd 2002 óta évi egyszer tartják meg a rendezvényt. A Bandai Namco bejelentette, hogy tőlük mire számíthatunk most szeptemberben a show keretein belül.

GC 2023: Megvannak a Gamescom Award nyertesei

Összesen 14, nem feltétlenül objektív és megfogható kategóriában hirdettek nyertest, a jelöltek között idén megjelent címek, és magán a Gamescomon bejelentett játékok is szerepeltek.

GC 2023: Nézd vissza a Gamescom nyitóceremóniáját!

Eljött az idő, kezdetét veszi az év legnagyobb videojátékos expója! Bő kétórás műsorral, friss bemutatókkal és rengeteg gameplay-jel vár minket a ma esti show. Ne maradjatok le semmiről!

GC 2023: Befutott a Tekken 8 megjelenési dátuma

A Bandai Namco verekedős-frencsájza újból megmutatta magát egy összefoglaló előzetesben, aminek a végén végre fény derült a várva várt megjelenési dátumra is.

Nem lesz Denuvo az új Tekken részben

Ahogy a Tekken 8 rendezője, Katsuhiro Harada X-posztjában is olvashatjuk, a játékban nem lesz Denuvo másolásvédelmi rendszer.

Tekken 8 - két karaktert is bejelentettek

Az egyikük egy visszatérő karakter, a másikuk viszont teljesen új szereplő a verekedős franchise életében, mindketten megkapták a saját bemutatkozó trailerüket is.

A Bandai Namco "véletlenül" hamarabb osztott meg infókat a Tekken 8 karaktereiről

A Bandai Namco Europe két új karakterről tett ki információkat a hivatalos oldalán, de röviddel ezután le is kerültek onnan: éppen csak néhány screenshot készült.

Tekken 8 - traileren Claudio Serafino

Ezúttal nem a sorozat korai részeiből visszatérő karaktert kapunk, Serafino a hetedik részben mutatkozott be, az olasz ördögűző most újra ringbe száll, hogy leszámoljon a démonokkal.