Launch traileren a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name

  • Írta: szlav
  • 2023. november 10.
  • Videó
Link másolása
Megjelent a Like a Dragon-játékok várva-várt spinoffja, amely ismét Kazuma Kiryut helyezi a középpontba. A Yakuza-széria főhőse a saját neve eltörlésével elvágja a múltjához kötődő szálakat, a problémák azonban ezzel nem érnek véget.

Javában készül már, a jövő év elején pedig meg is jelenik a következő fősodros Like a Dragon-játék, az Infinite Wealth, előtte azonban kapunk egy teljesértékű melléksztorit is. A The Man Who Erased His Name sok szempontból a régebbi Yakuza-játékokra emlékeztethet bennünket, hiszen ezúttal is Kazuma Kiryu lesz a főhősünk, az újabb részek körökre osztott harcrendszere helyett pedig ismét valós idejű bunyózás vár ránk.

Ebből a legújabb előzetes is elég ízelítőt ad: a videóban láthatjuk, hogy a múltját hátrahagyó főhősünk a Yakuzák agresszivitásával vagy a titkosügynökök kütyüjeivel kerekedhet felül az ellenfelein. Mindez a Castle nevezetű hatalmas konténerhajó harci arénáiban csúcsosodik majd ki, ahol egyéni és őrült csapatos küzdelmek várnak ránk.

A Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name megjelent PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön. A játék elérhető az Xbox Game Pass könyvtárából is.

3.
3.
crytek
Milyen érdekes ha pl ez jön ki 78-adszorra kb nulla újítással ez milyen király.. de bezzeg a cod az szar...nem semmi na ezen is látszik a divatfika
2.
2.
Feri899
#1: Egyetértek. Én idén kezdtem el a szériát: Like a Dragon, Judgement, Lost Judgement, Zero, Kiwami, és a Kiwami 2-t most fejeztem be. Viszont a hatodik rész előtti remastered collection valszeg kimarad, mert mai szemmel nézve már eléggé elavult.
1.
1.
hedzsooo
Jok ezek a Yakuza-jatekok! PC-re nem olyan regen jott ki tobb resze is ugye egyszerre, ugyhogy van meg mit potolnom, meg csak kettot vitte mvegig beloluk de ezt is listara kerult :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...