UberSoldier

Felélesztett szuperkatonás, lövöldözős. Szerintem.
Típus: FPS

Több, mint 10 animációt tölthettek le tőlünk!

Sokan kérdeztétek, hogy miért nem töltünk fel lokálba minden videót? Nos, kapva az ötleten összegyűjtöttük az utóbbi idők animációit és feltöltöttük őket szerverünkre.

UberSoldier

Bevezetésképpen annyit szerettem volna itt megemlíteni, hogy a játékra úgy csaptam le, mint egy kiscica a gombolyagra. Először nem vettem róla tudomást, aztán elém tolták, lökdöstem-tologattam egy kicsit, majd megunva otthagytam. Körülbelül ennyit kell tudni a játékról is, se többet, se kevesebbet. Ennyi erővel akár itt abba is hagyhatnám a mondókámat, viszont akkor egyrészről Mykotól megkapnám a magamét, másrészről mindenki számon kérhetné rajtam, hogy miért gondolom ezt így. Lássuk, miért is!

Jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten sok finom anyaggal gazdagodhatunk. Lesz új BF2, Blazing Angels, Championship Manager, Daemonica, két új Far Cry Instincts meg minden más.

ÜberSoldier demó

A korábban beigért, angol nyelvű ÜberSoldier demonstráció felkerült az internetre.

ÜberSoldier demó holnap!

A holnapi napon érkezik meg az alternatív történelemben játszódó ÜberSoldier (East Front) egyjátékos, kipróbálható demója.

Vasárnapi képmánia

Aki esetleg a reggeli mise helyett az internetet böngészné, lesse meg hatalmas frissítésen átesett képgalériánkat!

Késő esti képmánia a Gamekapcson

Ismét érkezett egy hatalmas adag látnivaló galériánkba. A legjobbak: FIFA Street 2, Fight Night 3, Ghost Recon 3, MotoGP 4, The Godfather, Tomb Raider, WOW: BC.

Premier: ÜberSoldier

A CDV a minap a világ tudtára adta, hogy 2006 márcuisában ki fogják adni a Burut fejlesztőcég ÜberSoldier nevű FPS-ét.

UPDATE:Esti képdömping

Ma este is érkezett pár finom, ropogós kép a galériánkba, melyek között találni pár gyöngyszemet.

Vadi új képek a galériában

Kicsiny galériánk ma este is bővült néhány friss screenshottal. Van itt minden: 187 Ride or Die, East Front, Frame City Killer meg még néhány jóság...